Здравейте съфорумници , предстои ми покупка на телевизор . Прочетох в предната тема 80-ина страници за тука 2-3 часа и главата ми гръмна и още повече се обърках . Искам да купя 46-49 или 50 инча , ще се използва само за Xbox One S и Laptop , няма да има телевизия . До колкото разбрах за игри е хубаво да е модел със 100 херца и да е минимален инпут лага . Видях 2-3 таблици от линкове тука за телевизори които са добри за гейминг но 95% от тях са 4к. Това дали ще е проблем ако е 4к като ще е само за конзолата която не поддържа 4к и за лаптопа да гледам филми които също няма да са на 4к. Исках да е нормален ЛЕД телевизор но в тези таблици не намерих нещо което да го има при мен , Аз живея в Ирландия и тук моделите са малко по странни каточели от тези във класациите . В предната тема бях попаднал на мнение че ако е 4к телевизора и не се гледа 4к не била хубава картината или се разваляла но може и аз да не съм разбрал . В един от линковете препопръчват Samsung MU6300 който тука в магазините при мене го няма и доколкото разбрах е с друго наименование 6100 не 6300 . Готов съм да отделя до 750-800 евро но не повече ако може от Тези моделите дето съм набелязал ще ги поръчам онлайн и няма как да отида и да вида картина от тях или да пробвам . Ще се гледа предимно на светло и тук таме на тъмно като лягам ( като играя ще е от 2-3 метра и като легна ще е 4-5 метра максимум ). Малко е дълго обяснението но съм много объркан и не знам дали правилно съм се насочил към тези модели защото спрямо линка за сравнение на инпут лага тук моделите са различни .
Samsung MU6120 - Buy Samsung 50MU6120 50 Inch 4K UHD Smart TV with HDR. at Argos.ie- Your Online Shop for .
Samsung MU6400 - Buy Samsung 49MU6400 49 Inch 4K UHD Smart TV with HDR. at Argos.ie- Your Online Shop for .
LG 49UJ635V - LG 49" ULTRA HD 4K TV |49UJ635V | Ireland
В rtings дават че Samsung MU6300 е добър и при мен мисля че е първия модел който е 6120 , докато за ЛГ UJ6300 мисля че е този третия модел дето съм дал но не съм сигурен . В тези сайтове мога да пазарувам ако на някой му се занимава да хвърли едно око и да ми препоръчате нещо за да не стане накрая да дам много пари пък да е можело по евтин да взема и по хубав да ми идва .