Влизаш в настройки на тв. > профили Google, и се логваш, това е.
Влизаш в настройки на тв. > профили Google, и се логваш, това е.
Когато се избира от зададените в началния екран приложения, примерно има икона на VLC плеър и се избере, той те насочва към входа на Google магазина и там става това недопускане или грешка. Този начин на избор от заложена икона неправилен ли е?
Не. Трябва да се логнеш с профила си в Гугъл където ти написах. Не трябва да се логваш в Google Play.
Благодаря sony 1!
P.S. Някакво предложение за читав плеър с корекция на субтитрите, големина и т.н. от магазина?
Четох, че е по-сложно инсталирането му (ще пробвам), а освен него нещо от другите плеъри?
Ако го ползваш само за гледане на филми от флашки/диск няма нищо сложно. Вътре си има опции за уголемяване оцветяване накланяне на субтитри.
Благодаря и все пак от другите плеъри кой е най-удачен?
За мен много хубав и приятен интерфейс е ARCHOS PLAYER. Има опция да тегли субтитри от open subtitlle ако нямаш на флашката субтитри към филма. Филмите след сканиране излизат с постери и е прегледно и лесно .Можеш да променяш постерите на филмите и на какъв език да ти се изписват заглавията на филмите(няма български) можеш или на английски(по подразбиране )или на руски например , има и други езици. Субтитрите можеш да оразмеряваш и оцветяваш също, и дори да ги настройваш ниско долу или по нагоре. На мен много ми допада. Поразгледай му настройките .. Отваря и кодек х265, ако някой кодек към плеъра го няма изтегли all codecs archos от магазина и всичко тръгва.
@pandox, благодаря за подробното представяне, ще пробвам обезателно!
Аз също съм доволен от ARCHOS-а и ползвам него ... макар и рядко.
И на мене ми хареса като облик и функционост, но не мога да разбера защо ми сече като пусна филм. Няколко пъти съм го инсталирал и деинсталирвал и все ми сече.
Колеги, много интересно, но телевизора в логване на профили не иска да ме пусне в Google. Дава постоянно, че има несъответствие м/у пощата и паролата. Всичко правя точно, но къде греша?