При мен Арена, Енерджи торент и Зелка работят без проблеми.
Но никога Замунда не е работила при мен.
При някои Замунда работи без проблеми при други не, на какво се дължи това просто нямам идея.
При мен Арена, Енерджи торент и Зелка работят без проблеми.
Но никога Замунда не е работила при мен.
При някои Замунда работи без проблеми при други не, на какво се дължи това просто нямам идея.
Чудих се ква е тая зелка пък тя била клон на Замунда. Само със субтитрите нещата са плачевни. Не само в зелката, в страната като цяло. Така и не се научихме да слагаме всичко в един файл.
Никой не ти е длъжен да слага каквото и да е... Радвай се, че има от къде да намериш субтитри и че има кой да ги прави напълно безвъзмездно..Плюс това има много хора, които гледат филмите без субтитри и не им трябват. А на който трябва- намира.
Търсачката в Замунда и Зелка при мен не работи от около един месец - при изписването на каквото и да е заглавие дава error. Някой друг да има същия проблем?
Имам само Зелка но търсачката си работи.
При тебе се е бъгнало сигурно.
Искам да изключа функцията Google play protect, защото при опит за инсталиране на apk файл на телевизора, не ми позволява. Търсих в настройките на гугъл магазина и на тези на ТВ-то, но не намерих опция, ако някой знае, да помага. Мерси.
Настр. > Сигурност и ограничения
Би трябвало да е това.
Точно там е>Неизвестни източници:Разрешаване на инсталирането на приложения от източници,различни от Googlle Play Магазин и слагате отметката.
Ами не, не е там. Тази отметка съм си я сложил още в началото. Интересното е, че досега никога не съм имал проблем, но днес при опит да си инсталирам apk файл през es explorer ми излиза надпис "да се разреши ли инсталирането от този източник?" с две опции: откажи и разреши. Нито една от двете иконки не е активна и не мога да да разреша, след което инсталирането, което уж е започнало, се проваля. Виждам, че този проблем го има и при други, но намирам клипове с решение само за телефон. Както и следните стъпки, които обаче не намирам как да приложа:
- Go to device Settings, followed by Google.
- Scroll down and tap Security under Google Settings.
- Tap Google Play Protect. The feature may also be called Verify Apps.
- Turn “Scan device for security threats” on or off.
Никъде в Гугъл менюто и подменютата не намирам Google Play Protect
Пробвай с този мениджър
https://play.google.com/store/apps/d...xtapp.fx&hl=bg
Да, при стария андроид на 805С така се активираше