сложи си SPMC - https://spmc-17-4-rc1.bg.aptoide.com/app
сложи си SPMC - https://spmc-17-4-rc1.bg.aptoide.com/app
Благодаря, ще го направя
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Колеги, имам един проблем със 43W805c.
Не ми работи каст-а към ТВ-то от няколко дена.
Рестартирах го завсеки случай - няма ефект.
Онзи ден инсталирах две приложения .. Едното HBOgo, другото STBemu. Не знам дали е от тях , но от тогава не ми се вижда ТВ-то в мрежата за да кастна от телефона нещо , от където и да е, Ютуб или друго..
Другия ТВ LG си го виждам през телефона и каствам..
Нещо си мисля да не е от STBemu то, защото там се слага МАК адрес към определения портал който гледам ..
Някакви идеи?
Ъпдейтни го, или деинсталирай новата версия. Прави ги тия номера от време на врем при мен, но се оправя само. Мисля, че засякох зависимост, когато каствам нещо от компютър (гугъл хром) после ми чезне, но не съм сигурен дали се оправя като спра/рестартирам компа.
Едит: относно апа на който си писал друг мак ... едва ли, мисля мак се сменя само с руут права, които ти нямаш, по-вероятно апа само за него си да взема мака. Всъщност в мрежови настройки ти пише мака, виж дали е същия с този от стбему.
При изключване задръж копчето на дистанционното за няколко секунди и после при включване би трябвало да ти излезат кръгчетата с надписа "android". Ако Андроида се е омазал, по този начин се рестартира без да губиш различните настройки на самия телевизор.
Оправи се. Не знам тоно от кое, изтрих кеша на каста, рестартирах, базиках и настройките за часа..Сега работи.. Странна работа!
момци, изолирали сме се на селската къща по празниците, ама останахме без телевизия. дефектира приемника за ефирна цифрова тв, имаме и Mi TV box, но fusion цял ден накъсва. опитвам да инсталирам A1 Xplore TV, но без успех (опитвам с версии 8.0.8 и 9.0.6). същото е и с N3 play. някакви версии за андроид бокс знаете ли?
Работи ли пълноценно Kodi или не е като на бокс ?
Kodi има инсталирано и работи, колко пълноценно, не знам по какъв критерий
Ползвам Kodi на Сони андроид и отделно и на Box, при мене на телевизора работи много по добре и гладко, за доста време не е имало нито един проблем, докато при Box си има проблеми, от Kodi на телевизора съм по доволен и предпочитам там да го ползвам.
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
Според мен проблема е в селския интернет,по-точно в неговата скорост...
ами, днес наруших изолацията и слязох до града за нов приемник. социалният мир оцеля
Привет, днес взех един XG9505. Да видим дали ще се харесаме! За сега сме големи приятели
Някакъв Must have app list дали има или съм го пропуснал ?
HBO Go пуснах - доста приличен сигнал. Нямам Netflix заради липсата на субтитри. Коди ще сложа почивните дни като остане време да видим дали и какъв сигнал ще пусне.
Този пост е редактиран от stoyanow; 17-04-20 в 01:44.