Може ли линк към приложението ?
как се скриваше лентата с препоръчаните приложения?
Smart youtube при мен не подържа HDR.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Имам тв kd-55xf8096, проблемът ми е, че при всяко спиране на тока, след това ютуба му няма пускане, все търси wifi, вкарвам го, но той върти и не тръгва, а другите приложения и браузър си вървят.... Какво не правя както трябва
Изключвай телевизора от контакта за 1 мин след като пуснат тока и би трябвало след това всичко да е наред.
Е това е гадно, бива ли рестарт след рестарта. Няма логика много. Влез в приложенията и изтрий кеша на ютуб. Ако трябва изтрий и данните и се впиши наново. Досега не съм имал проблем с ютуб, а хлапето го ползва доста упорито. При мене обаче основната връзка е с кабел, wifi-to ми е спряно, може и това да е проблема при теб...
Не е задължително след спиране на тока или изваждането на щепсела от контакта телевизора да рестартира при включване.
Да знаете някой плеар за телевизора(49XF8505),който да помни след спиране докъде си гледал и да стартира от същото място?Polzwam VLC и е без грешка но не помни докъде е стигнал в епизода,помни само последно гледания епизод.Налазил съм едни сериали,та затова питам
Коди го имам ,но изобщо не може да намери медийния сървър ,Serviio ползвам.MX Player пък изобщо няма опция за търсене на локална мрежа.От линка на Христослав един не се намира в гугъл плей на тв-то.Хайде хора,на какво гледате сериалите си?
Аз със Kodi и HMS съм гледал филми и нямаше проблем. Просто коректна настройка си трябва.
За обаче не тегля. Само през Add-on гледам.