Аз процедирам така: свалям това, което ми е нужно и го качвам в гугъл диск на съответния профил на тв. После с x-plorer достъпвам файловете от гугъл диск (облак) и правя каквото е необходимо.
Аз процедирам така: свалям това, което ми е нужно и го качвам в гугъл диск на съответния профил на тв. После с x-plorer достъпвам файловете от гугъл диск (облак) и правя каквото е необходимо.
Ако искаш от компютъра , отиваш на лан, от там избираш името на компютъра, име и парола и търсиш споделената папка с файла. Но трябва да сте в една мрежа и да си споделил файла.
Благодаря за отговора но имах др. предвид. Имаше някакъв начин приложения инсталирани на телефона да се инсталират или прехвърлят директно на телевизора. Синхронизират се телефона и телевизора с експлорера маркираш на телефона и инсталираш на тв. Но сега как става....
Ще съм благодарен ако някой знае и сподели процеса от А до Я .
Благодаря!
Здравейте,
за да не отварям нова тема на старчока Sony w809C как мога и може ли въобще да инсталирам NovaPlay?
Също и кое беше приложението което се инсталира чрез apk файл който си има собствен магазин за приложение което липсва при стандартния Google Play?
Благодаря!
Тоя боклук (NovaPlay) не ти трябва...каквато е телевизията, такова и приложението.
Защо във нета се вихри мнението че андроида на Сонитата бил неизползваем? Орязан ли е от стандартния Андроид ТВ 8/9 или какво му има?
Имам гугъл мини освен да включа/изкл. ТВ друго може ли да се командва с глас?
Този пост е редактиран от sony 1; 28-11-20 в 17:51.
Може с приложението Send files to tv да качите апк и да си го инсталирате от тв. За по-компютърно грамотни може да се инсталират и само с adb
Сори че питам за хардуер тук но засяга и Андроид-а:
Дали някой знае ще работи ли това а андроид 9? - https://www.aliexpress.com/item/1005001704060731.html
Защо не питаш и продавача?
Трябва да работи.Но все пак питай и продавача.
Android TV/TV boxs (Android 5,1 ou plus):