Хората, които не могат да се логнат в замунда, най-вероятно имат нисък рейтинг. Поне за момента това са ми наблюденията. Ако коефициента ти е нисък, не можеш да се логнеш. Та мовиан си е просто едно приложение, както и коди. Много по-лесно е за ползване обаче. За тези които не им се занимава с настройки на коди е перфектно. Аз например пък през коди се логвам в замундата, ама само това. Има някакви торенти, но стари. Търсенето не работи и т.н. Quasar и Elementum са толкова бъгави, че омазват постоянно кълките .
Който каквото му харесва, това да ползва. Избор да има, все нещо ще ти хареса .
Quasar i Elementum при мен работят без проблем.
Мовиан е лесно за ползване но няма какво да се ползва.
Аз за това го деинсталирах.
Elementum е все още бъгав и крашва често (поне при мен). Quasar работи (почти) стабилно, а с Quasar burst почти не се налага да ползвам добавките за родните тракери.
Засега приключих с експериментите, а и през Quasar съм създал големи библиотеки за филми и сериали, които не бих искал да губя.
Инсталирах - енерджи торент ... логнах се без проблем.Имам висок коефициент но като кликна на даден филм ми изписва - Няма магнитен линк върнете се обратно.В Замунда нищо не изписва и не тръгва....
Рестартирай КОДИ, пробвай Филми-X264 Филми-XviD
Затваряш го горе вляво от "бутона" и го отваряш след това.
Проблема си остава и след като рестартирах Коди.
Деинсталирай Енерджи Торент, Елементум и Елементум бърст, и след това отново го инсталирай, гледай банерите горе вдясно и когато ти изпише да рестартираш Коди го направи.
Опитвал съм само с ХДД, но без успех. Quasar успешно сваля на ХДД.