Вечерта ще проверя Арената на Мувиан, да ли работи.На Коди мисля,че има Арена и тя след регистрация работи.На Коди има много по-добри добавки за филми.
А при мен Замунда си работи в Мувиан-а. Даже е по- удобно от добавката на Коди .
На Movian многоканален звук някой изкарал ли е? Хареса ми, че е много бърз плеъра, всичко прави бързо, но без звук на ресивъра няма смисъл.
При мен е същото положение с Замунда, нито работи в КОДИ нито работи в Мовиан. Само Зелка Магнет Видео и Арена работят в КОДИ от този тип торенти.
За филмите и аз ги гледам в реално време в КОДИ но така съм свикнал да казвам.
- - - - - - - - - -
На Мовиан какво върви при теб като приложения ?
Не съм слагал нищо допълнително, субтитрите тръгнаха да се теглят, пробвах филми от домашната мрежа, тръгнаха, обнови си инфото за филмите, но звук не можах да извадя и го зарязах (а и малко ме отказа, като видях, че е приставка за браузър, в убунту и в уйндоус) Иначе в коди, мисля и зелката, и арена и замунда работят. Но вкъщи търкалям 4-кодита(андроид плеър, либре елек, на сони-то и на едно убунту) може и някъде да не работи, ако се сетя ще проверя дали навсякъде работи. Повече гледам изтеглени вече филми, тия с quasar - рядко.
Мовиан за мен е едно от многото приложения от типа да има софтуер, който не става за нищо, някакви руски филми тръгнаха от някакво приложение и това е.
Деинсталирах го и повече няма да се занимавам с него.
В КОДИ снощи инсталирах ENERGY - TORENT покрай него се инсталира и Elementum (същия като Quasar), хубавото на торента е че филмите са с вградени субтитри както е и в сайта им.