Да. С различен съм. Май ще им се обаждам
Да. С различен съм. Май ще им се обаждам
https://help.a1.bg/tv/smart-tv/registration
през приложението си направи
Някой има ли включен пакет за андроид тв към някакъв план ? В смисъл не да се доплаща а да си го имате в плана ?
Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk
Ако имаш тв към тях имаш 1 безплатен акаунт за тв. Всеки следващ е по 4лв/месец
Някой знае ли колко време след като се активира A1 xplore tv през контрол панела на а1 може да се логна в приложението от андроид устройството ми ( set top box ) ? Активирах го и уж пише след 24 часа, но в същото време пише активирано в контрол панела, но не приема имейла и паролата ми.Като стар абонат пише, че се полват имейла и паролата които се използват и за контрол панела им.
На кое казваш контрол панел? Ако си го активирал само от сайта няма да стане. Трябва и от мобилното приложение. При мен имаше същия проблем
Имам досаден дребен проблем със субтитрите пусанати през VLC! Когато гледам филм със суб и всеки път, когато излиза превода (буквите) то, тогава се получава едно микрозамръзване на картината! През останалото време във филма, в което няма превод а вървят само самите филм сцени ...там няма проблем и си върви картината гладко с 60фпс без лаг,сеч,фрийз и т.н.
SONY FX9005 49'
Ръчках в настройките за суб във VLC, като намалях-увеличавах размера на суб, променях цвят, пусках фон...но нямах успех и все си лагваше, когато излизат буквите! Няколко версии на VLC сменях нови-стари и пак проблема си стои! Благодаря!
П.С. филмите ги гледам по следния начин: замунда, тегля торент файла и суб файла(.srt) на телефона. От телефона със SendFile to TV ги прехвърлям в ТВ. Избирам да плейва през VLC...това е?!?
сложи си коди и от него гледай директно онлайн торентите със субтитрите - в днешно време няма смисъл да се теглят торенти освен само ако не искаш филмите за собствена филмотека
също така не си ограничен само до замундата
Пробвай с по-малки торенти от 2/3/4гб.
Доколкото разбирам записваш филма в паметта на телевизора ? По-добре направи DLNA, SMB връзка.
Този пост е редактиран от sony 1; 15-10-22 в 14:03.
Vlc ти прави проблеми. Пробвай с друг плеар.
1.Ами пробвал съм с най-малко 4гб филм. под 4 вече не ми се зяпа заради хептем калпаво качество.
2.Не се записва целия обем филм в памета на ТВ.. по скоро буферира-кешира и върви онлайн някак и аз не знам как : ))
3.Това с DLNA, SMB не го знам как става...но карай просто исках да знам само при мен ли е проблема и ако някой е имал такъв-как го е оправил.
Мерси
- - - - - - - - - -
Предложи ми някой, в който мога да добавям изтеглени суб (.srt) ?
Коди ама не го искаш. Много по-лек вариант е мовиан. Никак не лош плеар. Има добавки за основните бг тракери. Търси автоматично субс в opensubtitles, както и в бг сайтовете но за тях се плаща. 10лв на година по спомен. Има вариант и да си избереш твои вече свалени букви. Мисля ще ти свърши добра работа. Смб е шерната папка от пц или още по-добре ако имаш рутер с юсб. Връзваш един хард и си ти.
Mx playre,xplayer,nova player