Не знам, трябва на място да видиш какъв им е андроида.
Не знам, трябва на място да видиш какъв им е андроида.
Здравейте! Ползвам HBO GO от около месец. Последните няколко дни постоянно ми дава грешка 5.1 при опит да пусна филм, проблема се оправя с деинсталирате и отново инсталиране и въвеждане на активационен код. Само при мен ли е така?
Не я ползвам добавката, бях я инсталирал само да видя дали работи и я постнах в темата.
Виж назад в темата има други тв. приложения (но не за Коди) на които със сигурност им работят HBO и Cinemax каналите, а и TV 1000 сигурно имаше.
Като намеря някъде приложение, го пробвам само дали работи и го давам в темата за да има разнообразие и на който каквото му допадне да си инсталира.
- - - - - - - - - -
Aко само това приложение ти прави проблеми обикновено си е от него и до някой ден би трябвало да се управи.
Аз нямам проблем с HBO GO, какво точно ти изписва постни снимка на грешката, изглежда е нещо свързано с многокален звък. Имаш лис саундбар ресивър?
Някой ъпдейтна ли си Коди до 18.0 Leia RC1 ?
Ползвам я от известно време и нямам проблеми засега.
Излезнала е и версия RC5 но като гледам я има само като аpk.фаил.
Ами аз лично не съм, но вече станахме двама, които не подкарваме коди. Някакво мнение, решение?
- - - - - - - - - -
А от къде се ъпдейтва, не виждам в маркета по - нива версия?
Ами инсталирах го и пак не тртгва Коди на тв. Крашва Елементиум и това е.....
There are many apps available if you want must then use wynk or other then https://androidappsnest.com/sweet-se...apps-download/ try this app.
Archos плейъра има ли някъде да се регулира големината, цвета и местоположението на субтитрите или трябва да си къпя платената версия?
Няма да е къпеш.Докато гледаш натисни средното копче/пауза/ и след това стрелката нагоре и ще имаш всякакви опции за размер и цвят.Кодирането е в "настройки".
Бях го забравил това, не бях го ползвал извесно време... Мерси. Много удобен плейър, много добре е организиран.
Я, днес пускам hdr клип в тубата и телевизора си смени автоматично настройките на hdr. Явно след година мъки, най-накрая може да се насладим на HDR клипчета без да се налага ръчно да сетваме режима.