^ Да трябва да си техен абонат, сигурно става и по другият начин...
Верно бе че BulsatcomTV е по-добро от паницата им. Това сигурно е първото хубаво нещо от десетина години насам което са направили за клиентите си, пу пу пу дано не го засерат
.
Този пост е редактиран от eleena; 29-01-18 в 23:10.
Който иска може да си смени браузъра Opera с Google Chromе на мен лично Chrome ми пасва и е много по удобен.
https://www.makeuseof.com/tag/instal...me-android-tv/
Как да накарам Google Chromе да се появи в приложенията ? За това има ли лек , какво ли не съм опитвал.
Инсталирай го на телевизора без да деинсталираш сегашния хром и трябва да се покаже в приложенията.
DOX.bg - Файл организатор за лесно споделяне и съхранение на файлове
По първото ти питане, инсталираш си App Cloner преди това разреши на тв-то да инсталира приложения от неизвестни източници.
Цялата работа е в активирането на три тикчета в Аpp Cloner преди да клонирате Google Chrome, КЛИКВАТЕ ВЪРХУ Google Chrome ТО СЕ ПРЕХВЪРЛЯ ОТ ДЯСНАТА СТРАНА , намирате ПОД НЕГО - Аndroid Wear & TV options кликате върху него, вътре намирате Remove watch app - и го активирате Leanback launcher support- и го активирате Еnable TV version - и го активирате, след тези стъпки актививирате клонирането и вече имате инсталирана икона в главното меню.
По втория въпрос задължително ти трябва жична мишка и дистанционното на телевизора ако имаш безжична клавиатура с вграден тъчпад още по удобно.
Много благодаря! Довечера ще си поиграя!
И един страничен въпрос, от скоро имам Сони 55ex9005 и не съм го разучил още , но прави впечатление че в Google Play не всичко мога да откривам с търсачката, т.е. не работи , а подава само определени приложения? Тук как стоят нещата!