Този пост е редактиран от sony 1; 30-01-18 в 16:10.
Защо когато гледам през Коди и Plexus HD хашове насичат и не вървят гладко, трябват ли някакви допълнителни настройки. Интернета ми е 50Mbps и когато си пусна нещо в 4К през приложението на Уou Tube няма никакви кахъри.
В настройките на Коди в Settings/Player Settings дай Adjust display refresh rate на Always и Sync playback to display на ON и досадното насичане ще спре.
Някой случайно да си е запазил инсталационния файл (.apk) на Булсат старата версия 1.0, днес сглупих и актуализирах приложението но мисля че картината е по-лоша.
- - - - - - - - - -
Открих го https://apkpure.com/bulsatcomtv/eu.s...dia.com.bulsat
- - - - - - - - - -
Върши работа![]()
Този пост е редактиран от vencifcl; 13-02-18 в 11:48.
Аз не намерих разлика в качеството на картината между версиите (актуалната мисля, че е 1.2.1).
Не ти трябва никакво apk. През телевизора влизаш в Google play-пишеш булсат и си го инсталираш официално през маркета. Пуснали са го за телевизори с андроид.
Да, явно сървърите сдават багажа и не издържат, трафика също сигурно е проблем. Това е положението.
Да, категории има, но преди имаше и guide, сега не се отваря от бутона, на който реагираше. Можеш само да въртиш през каналите. Разлика в качеството при мен няма. W805C.
"преди имаше и guide, сега не се отваря от бутона, на който реагираше"
Пробва ли от настройките да смениш темата?
А относно качеството е интересно, че нямаш промяна. Може да е филтрация по мрежи или нещо такова.
И аз не забелязвам разлика в качеството спрямо предните версии.