Ти да не се разсърди сега, колега?То твой си е избора дали ще си озвучаваш или не. Щом ти е се тая дали слушал от телевизора или не, защо изобщо търсиш мнение за избор на озвучение? Колегите очевидно са маниаци и предлагат качествена аудио техника, като я съобразяват и с голямото ти помещение. Истината е, че наистина доста започна да надскача бюджета, който си е основен фактор, разбира се. Това исках и аз да кажа на колегата @tek, че малко се отплесна с цените. Все пак трябва да се влезе в някакъв бюджет, като ще се направи компромис, разбира се. Доста варианти се предложиха, ти може да си отсееш, кое можеш да си позволиш и кое не. Въпроса е, че няма как да ти препоръчат нещо евтино, което да озвучи като хората в твоето помещение.Очевидно няма такова решение. Затова отиваш, купуваш нещо, което ти е по джоба и не се напрягаш.
Тема не отварям, защото не разполагам с бюджет в момента за озвучение и няма да купувам скоро. Просто съм запален и се интересувам, разпитвам и събирам информация, за да се ориентирам. Използвам темата на колега, защото бих се разделил с подобен бюджет някой слънчев ден. Предложих и два доста по-евтини варианти, които съм чул с ушите си и мога да гарантирам, че са супер по моите критерии.
Що се отнася до моделите, които си предложил в последния си пост. По принцип не ги намерих по българските сайтове, но предполагам, че си го съобразил с немския пазар. А какъв усилвател като минимум би бил нужен, за да се захранят посочените от теб модели в стерео конфигурация?