Резултати от 1 до 3 от общо 3

Избор на 43 инча ТВ, с Андроид

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Избор на 43 инча ТВ, с Андроид

След като с ваша помощ избрахме 32" ТВ, както писах, ще се купува и 43" за другото жилище на бабата. Ето я темата за 32" (https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%B8%D0%B4.html) като с 2 думи купих Xiaomi P1-32 и сме доволни - андроидската IP телевизия работи стабилно, блутут дистанционното е много удобно, гледа се публицистика предимно, така че и картината ни устройва.

Андроида е необходимост, така че гледам само такива. В този сегмент май избора е по-труден, бюджета е 750-813 лв ( ) Много, ама много ми се иска да купя същата марка ТВ, за да се ползват по един и същ начин, с едно и също дистанционно, което ще е много голям плюс за майка ми ! Ето данните на 43 инчовото Xiaomi https://www.mi.com/global/product/mi-tv-p1-43/specs , UHD, HDR10 без плюс, 60Hz., цената е около 750лв.
    За подобни пари обаче, може да купи например Филипс с Амбилайт, HDR10+, което ми звучи по-добре , такъв например https://www.technopolis.bg/bg/Televi...HD-LED/p/13417 . Ако подобен вариант е много по-добър от Xiaomi-то, ще се съглася това да бъде.
    Както виждате не съм особено ориентиран, дали може съвет за нещо около тези пари, ако може и хубаво .
    За най-доброто предложение съм предвидил тематична награда - Велико Търново 84, с лично изведен от мен CVBS вход със защита от офазяване.
    Този пост е редактиран от evilzet; 16-11-21 в 17:50.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Отговор: Избор на 43 инча ТВ, с Андроид

На закъснял черен петък, намалиха със 100лв Xiaomi-то и го поръчах. Ще видим

4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Отговор: Избор на 43 инча ТВ, с Андроид

За протокола, ако някой се запъти натам, да дам мнение за 43. Харесва ми слгобката и качеството на картината, поне като за непретенциозен зрител. Няма dirty screen effect, за разлика от 50 инчовото ми LG, което е ужасно. На тестови видеа, разни въртящи се квадрати и бързо преминаващ текст 43 е доста по-добре от 32, т.е. освен че е 4К, явно и видеото е по-добре от 32. Другото е същото, малко не задълбах, но май няма HDR както пишат, а Dolby Vision, но все там, доволни сме от покупката засега.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Избор на 32'' , но с Андроид
    От evilzet във форум Телевизори
    Отговори: 44
    Последно: 10-12-21, 10:23
  2. Избор на Андроид ТВ Бокс
    От diss във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 300
    Последно: 15-06-20, 21:30
  3. Избор на ТВ 4к с Андроид ?
    От topdawg във форум Телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 30-11-18, 08:46
  4. Избор на Андроид тв за Wi fi телевизия
    От nankoo във форум Телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 23-11-18, 11:49
  5. андроид таблет-съвет за избор
    От gogyto във форум Мобилни устройства
    Отговори: 2
    Последно: 26-09-12, 19:36

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе