Здравейте
споделете си опита и мненията за 65 инчовите тв-та като цяло ... да кажем на разстояние от 2.5-2.8 метра имате ли опит?
Знам че при 4к стрийминг е уж ок ама нашите родни телевизии как се гледат ? Иначе ще е Сони телевизорчето
Благодаря
Здравейте
споделете си опита и мненията за 65 инчовите тв-та като цяло ... да кажем на разстояние от 2.5-2.8 метра имате ли опит?
Знам че при 4к стрийминг е уж ок ама нашите родни телевизии как се гледат ? Иначе ще е Сони телевизорчето
Благодаря
хахах един консултант в технополис ми каза че ще ми изтекат очите ако гледам телевизия на това разстояние
Този консултант е гледал или Господ му казва нещата?
Да не ти показвам тук всички калкулатори,но грубо HD се гледа от диагонал(инчове) по 4 в см,UHD по 2.
https://www.rtings.com/tv/reviews/by...e-relationship
В момента гледам 65'' от 2,70/2,80 и мисля да мина на 77.
Собствени наблюдения няма да изказвам.Всеки си има мнение и нямам намерение да влизам в дискусии.
аз също клоня към по голям тв и просто питам за хора с опит4к ясно че е ок ... просто за SDто и HDто се чудех. Благодаря
![]()
Това са глупости..., не го слушайте :Д
Едно време аз си мислех че ще ми "изтекат" очите от 2 метра при 42" :Д
Също бих казал, че към днешна дата OLED или нищо друго :Д
Иначе то повечето наши "HD-та" не са истински такива, какво остава за SD - на който и телевизор да се пуска си е гавра с телевизора и гледащия.
720p е поносимо.
Всичко от 1080p нагоре.
Този пост е редактиран от Dominator; 03-08-22 в 17:45.