А субтитрите как са?
Стават !Проблема е че са изцяло бели и понякога не се виждат ако фона или дрехите на хората са бели и те са върху тях. Нямаш опции да ги настройваш или поне аз не намирам, може и да има някъде, скрити.
Бялото сияние около тях не е от телевизора , той е плазмен и няма блуминг, от камерата е .
- - - - - - - - - -
ОК, намерих настройки за субтитрите !
Абе за 4 лв на месец.. става. Да няма много нови филми, а повечето нови филми са за " модерната публика " или така наречени Woke филми където има " репезентация и разнообразие" което разбира се значи че в главните роли да има възможно най малко бели хетеросексуални мъже :D това най вече важи за новите им сериали. Има и изключения разбира се, примерно yellowstone не е лош.
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 06-01-23 в 21:18.
Приложението SkyShowtime стартира на последните смарт телевизори Samsung
SkyShowtime се разширява днес в Централна и Източна Европа и ще завърши европейското си разпространение по-късно този месец. Приложението вече е достъпно на избрани смарт телевизори Samsung.
– „SkyShowtime днес също обяви партньорство със Samsung. От 14 февруари клиентите на всички пазари ще могат да гледат SkyShowtime чрез избрани смарт телевизори Samsung“, обяви компанията.
Съвместимите модели включват смарт телевизори Samsung от 2017 г. или по-нови, които работят с Tizen 3.0 или по-нова версия. По-ранните телевизори на Samsung с Tizen не получават SkyShowtime, тъй като Samsung не надгражда платформата Tizen в телевизорите след продажбата.
Няма информация за поддръжка на 4K HDR и Dolby Atmos.
Приложението вече беше достъпно за Android TV, Apple TV (tvOS), Google TV и последните LG телевизори (webOS). Chromecast също се поддържа.
Европейско стартиране
SkyShowtime обединява съдържание от Universal, Paramount, Showtime, DreamWorks, Paramount+, Peacock и Sky Studios. Той включва театрални филми от Paramount и Universal, които пристигат в SkyShowtime няколко месеца след премиерата им по кината.
SkyShowtime започна своето разпространение през септември 2022 г. в Дания, Финландия, Норвегия и Швеция, където замени Paramount+. Холандия и Португалия последваха през октомври. SkyShowtime приключи 2022 г., като навлезе в Централна и Източна Европа, включително Босна и Херцеговона, България, Хърватия, Черна гора, Сърбия и Словения.
Днес SkyShowtime стартира в Централна и Източна Европа, включително Албания, Чехия, Унгария, Косово, Северна Македония, Полша, Румъния и Словакия. На 28 февруари ще стартира в Испания и Андора.
SkyShowtime е съвместна стрийминг услуга, предназначена да предизвика други международни стрийминг услуги като Disney+, HBO Max и Netflix.
– „В рамките на само пет месеца SkyShowtime стартира на над 20 пазара в цяла Европа. Изключително съм горд от целия екип, който работи толкова усилено, за да направи това реалност. Ние сме посветени на тези пазари и сме развълнувани да донесем нови клиенти забавлението, което обичат, на цена, която ще харесат. От най-новите сериали и хитови филми от нашите емблематични и световноизвестни студия до оригинално програмиране, SkyShowtime е следващата страхотна услуга за стрийминг за Европа", каза Монти Сархан, главен изпълнителен директор на SkyShowtime .-
https://corporate.skyshowtime.com/22...opean-roll-out
https://variety.com/2023/tv/global/s...ng-1235521501/
Това колко е на месец,има ли бг субс?
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
За 2 страници няколко пъти повтаряме цената 8/4 лв.месец и никъде не намерих за колко телевизора става въпрос,има ли ограничения по адреси....
Май до 5 вписани и 3, на които едновременно се гледа...
... ако тази информация важи и за Европа.
Този пост е редактиран от Frost; 15-02-23 в 12:01.
Аз се абонирах декември с промоцията за 3.90 лева месечно с надежда да се появи приложение за Самсунг и вече съм доволен.
4лв. на месец беше до края на януари,сега си е същото ,само че в евро
На 14.02 съм платил 3,89 лева такса.
От кога става двойна?
Доколкото знам, промоцията си беше половин такса завинаги.
Двойната тарифа е за регистрирани след промоцията. Тези, които сте платили преди, сте си на 4 лв.
При мен в профила е написано това -
Месечен абонамент Половин цена за цял живот
Промоцията приключва на 03/01/2101
3,99 € задраскано
1,99 €/месец
Този пост е редактиран от berpan; 16-02-23 в 14:46.