Първоначално публикувано от
cheeseus
Благодаря! Но при мен изобщо няма такова меню и такива опции.
Тези снимки са от някакъв BlueStacks App Player, не знам какво е това. Това плеър, който сте си инсталирали на телевизора ли е? Също така пошете "аз ги свалям и ги слагам в папката на филма, със същото име като видео файла". Това означава ли, че си теглите и филма? Аз питам за филмите, които могат да се гледат поточно (streaming) директно през приложението. Ако ще тегля филма, изобщо няма да се занимавам с Plex. Имам си VLC PLayer, през който през LAN директно си пускам филми и сериали, които съм изтеглил.
Аз само съм инсталирал на телевизора приложението Plex, отварям го, отивам на Home или на Movies & Shows и избирам филм оттам. На информационната страница на филма има бутонче More... > Subtitles > но изборът е само между None и English. Нищо друго.
Вчера, докато търсех, попаднах на същите указания като Вашите, но за тях, ако не се лъжа, се изисква инсталиране на Plex Media Server на компютър.
Между другото, сега, като пуснах приложението, срещу всички категории (Watchlist, Live TV, Movies & Shows, Discover, Music) се показва оранжев триъгълник с удивителен знак, явно някакво предупреждение, и не се зарежда никакво съдържание.