Според мен с лебедка през балкона.
G4 e НАЙ добрия телевизор който LG са изкарвали.. някога ! Не говорим само за 2-ра генерация на MLA панелите но там е и чипа и алгоритъма от новово поколение, ексклузивeн за G4, които много успешно се бори с XR-а на Сони , дори според доста специалисти е и по добър. Но да , стълбите са тесни и не знам дали и 77" ще може да се прокара дори и вертикално и наклонен, защото кашоните са над 110 см широки а без кашон, разопакован да го местите... си е риск.
- - - - - - - - - -
Да и аз това си мислих , с лебедка и един отдолу с въже да контролира кутията , както вдигаме керемиди и материал при ремонт на покрив :D
Мислех го и с лебедка, но има дърво и клоните ще пречат. Май ще се наложи да изчакам да излязат навиваемите телевизори.
Не ,че нещо - обаче ако телевизора трябва да се ремонтира или върне?
Изпратено от моят RMX3472 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от coverstar; 09-11-24 в 19:19.
Така е и тази карта е в играта. Мислех си за проектор, но това е все едно гледаш телевизор с TN матрица.
Без кашон трябва да може да мине.
Не знам лг дали слагат залепен предпазен стиропор по двете вертикали на екрана точно за носене.
Без кашон и стойка е с 16 кила по-малко.
Тогава с автовишка. Обяви бол.
Или по-малък диагонал - 65". Много ли е голямо помещението, в което ще се гледа? За навиваемите ще има да си почакате. Бая време ще мине, докато се пуснат в масова експлоатация. След това докато дойдат до територията. Да не говорим на какви цени ще ги пуснат в началото. Ще бъдат само за ддс-ари, билкари, химици и депутати![]()
Този пост е редактиран от CubanLinx; 10-11-24 в 11:00.
Не съм чел какво ще му пуска, но ако е за телевизия, прекрасно ще му пасне 43". Двойно повече екран ще е пълна цапаница - приличащо на анимация.![]()
Този пост е редактиран от brotzki; 10-11-24 в 12:58.
Основно за кабеларка. Предупредихме го, че всичко от 50"+ няма да добре (конкретно SD каналите). Човека явно си иска голям дисплей, в което няма лошо. Но ако наистина е само за кабелна, аз лично не виждам смисъл. Още повече при флагмани от сорта на G3 и G4. Там има голям капацитет, който си заслужава да бъде изпозлван по предназначение. Да му видиш и чуеш всичките екстри, а не да гледаш мазаляк с посредствен звук.
LG явно следят темата и анонсираха това : LG Display debuts the world's first stretchable display that expands by 50%
Акцентират технологично за малкото хдр и вижон съдържание.
Не му харесва ТН/ипс. Гледам кабалерка и на малко ЛГ тв\монитор , което е мисля е ТН, но вади перфектен детайл на лица и тн. Същото на олед
е пълна цапаница.На минилед е горе - долу.
Този пост е редактиран от brotzki; 10-11-24 в 13:19.