Страница 1 от 4 123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 58
Like Tree15Одобрявам

Препоръки за 85 инчов телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

Препоръки за 85 инчов телевизор

Здравейте, моля за вашите препоръки за 85 инчов телевизор, като приоритетите са основно възможно най-добра картина с HD сигнал/кабелна ТВ/. Нищо друго няма значение ОС,App,smart, нищо, само картината. И цената разбира се, колкото по-малка по-добре. Знам, че хубавите и евтините неща са в различни магазини, но все пак има,ли някакъв компромисен вариянт?

2.  

3. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Отговор: Препоръки за 85 инчов телевизор

Дай бюджет .

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

Бюджет не съм дал, защото изчетох форума и някъде срешнах за висока серия телевизор, че пишеше примерно : много е добър за 4к, но на HD е много зле. Цитирам по памет, защото вече не помня къде беше. В смисъл, ако дам 10000 лв. не означава, че ще ми върши работа за това за което го искам. Искам отличн телевизор примерно за новините на Канал1, не за игри,филми и интернет. Сега ползвам плазма на Панасоник, ако може да е поне толкова добър новия супер, ама надали.

5. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

искаш тв за 10 000 лв да гледаш новините от басеина в двора си ? Това или е шега или някаква студентска курсова задача за анкета
    Gena_bs и podredko харесват това.

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

Не, неискам за 10 000лв, но искам телевизор от който да не ме боли главата от нещо което гледам 99% от времето когато съм пред телевизора. Плазмата ме е супер, като картина, но вече съм на 56 г. и искам максимално голям телевизор, който ми се събира на стената. И да става за гледане, а не да го гледам като заварчик. Ако може за 500 лв супер, но не може. Но май и за 10 000 не може. За какво ми е 4к да гледам Планета- мерси, филми - за цяла година я излязат 5 филма, който си заслужават, я не. Искам да виждам по възможност човешките лица с естественият им цвят, а не като анимациони герои

7.  

8. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

vetrenec

https://www.technomarket.bg/televizo...rt-tv-09222072
    или
    https://www.emag.bg/televizor-lg-ole.../pd/D7KFCXYBM/
    https://plesio.bg/televizori-c-69980...-p-374821.html
    може и миналогодишният модел
    https://electron.bg/produkt/lg-oled8...e%d1%80%d0%b8/

OLED задължително още първата вечер го тестваш за неравномерност на дисплея, със заливки сиво 2% и 5%
    Ако има силно контрастни петна и ивици, опаковаш и връщаш обратно. Шансът да получиш добра бройка при 83" е малък, защото с увеличаване на диагонала нарастват неравномерностите...

Виж и тези LCD
    SONY BRAVIA 7 K-85XR70
    SONY BRAVIA 9 K-85XR90
    https://www.ozone.bg/product/smart-t...azaruvaj-games

9. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Ако търсим OLED... : Телевизор SAMSUNG OLED 83S90D, 83" (209 см), Smart, 4K Ultra HD, 100Hz, Клас F (Модел 2024) - eMAG.bg този в момента може да се вземе с -10% с ваучер и 2-ри артикул от промоцията.

С една четка за зъби примерно.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

85' за кабеларка трябва да си мазохист....ще гледаш тетрис.
    Има останали ФИлипс 75' 9а серия за под 2к.
    Филипс имат много добра обработка на картината и естествени цветове.
    podredko, CubanLinx и Slusatel харесват това.

11. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

"85' за кабеларка трябва да си мазохист." Това гледам и си е мой проблем, ти ако гледаш 8к и знаеш японски си щасливец, аз ползвам основно българсики език и се интерисувам от събитията в България и за съжаление нямаме 4к канали/ то и HD-то ни едно,ама нейсе/. Благодаря за конкретните предложения ще ги разгледам по-обстойно. И ако може линк за тоя Филипс, моля.
    Този пост е редактиран от vetrenec; 09-09-24 в 21:29.

12. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Гледай каквото щеш, ако искаш и на антена го вържи, никой не ти коментира интересите, а размерът на тв-то спрямо източника, асимилирай по-адекватно.

13.  

14. Member
    Тук е от
    Jan 2017

85" и добра картина на българските измислени канали е мисия невъзможна. И все пак успех с избора. Ще бъде интересно за всички тук да споделите впечатления от картината след покупката.

15. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

Добре, извинявай. Но това е положението в милата ни родина. Да разбирам, ли че който си копува голям телевизор гледа само 4к филми и е геймър. Имено затова помолих за съвет по-опитните да ме насочат към подходящи модели. Защото като накарам в техномагазините да ми пуснат български канал всичко е трагедия. Моята 12 годишна плазма е в пъти по-добра.

16. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Въпросът е защо се изхъврляш с такъв размер. Имаш ли представа колко голям е 85' тв?
    Какъв е размерът на плазмата?
    И понеже са ми ясни плазмите, шокът от ще е голям, в негативен план, освен ако не си готов да дадеш над 5к. за олед, който пък не се разбира добре със статични изображения.

17. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Дълбоко се съмнявам, че 12 годишната ви плазма е повече от 60". Няколко човека ви дадоха линкове по-нагоре. Така и не уточнихте бюджета. От телевизор за 2К до такъв за 10К, разлика от Лом до Лондон. И все пак, SD каналите ще са тоталка. Такова е положението. Общо взето да, който си кУпува такъв телевизор за домашна употреба гледа предимно висококачествено съдържание (+игри). Ако има бюджет, може да заложите на XR процесорите на Sony. Там евентуално ще е с една идея по-добре.
    AntrAcsA одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 4 123 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на 39-43 инчов телевизор
    От nikol1008 във форум Телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 30-07-18, 17:56
  2. LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки
    От firefly във форум Samsung телевизори
    Отговори: 31
    Последно: 18-05-17, 11:02
  3. Препоръки за 32" LED телевизор
    От stoil_d във форум Телевизори
    Отговори: 11
    Последно: 23-01-12, 19:46
  4. наи добрия 32 инчов телевизор
    От nedelestia във форум Телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 09-01-12, 11:16
  5. Съвет за 21 инчов CRT Телевизор
    От hristobotev във форум Телевизори
    Отговори: 18
    Последно: 31-03-09, 13:59

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе