Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 19

Съвет за 21 инчов CRT Телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Съвет за 21 инчов CRT Телевизор

Мисля да сменя телевизорчето на баба ми, но нещо не ми вдъхва доверие това което е на пазара пре 21 инчовите кинескопни телевизори. Но не ми се дават 450-500 лева за малък LCD.
    До сега тя гледаше на 21 инчов JVC, за 20 години кинескопа гледам е позаминал. Нещо тези Сого, Нео, Кроун не ме привличат.
    Дали са останали още нормалните марки при този клас телевизори ?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Re:Съвет за 21 инчов CRT Телевизор

Аз поне не съм виждал вече. Тази остаряла вече технология само тези измислените фирми ги предлагат за много бедни пазари като нашия.

4. Тук е от
    Dec 2007

е баба ти едва ли е претенциозен ТВ маниак, и едно НЕО ще и свърши работа. Все пак запази стария тв в случай че неото замине.

5. Member Аватара на sclera_bg
    Тук е от
    Aug 2003

Вземи един 21" монитор втора ръка - в Лиана има чудесни Dell 1130 в превъзходно състояние (124 лева) и някакъв външен тунер - има по-разбиращи хора от мен, ще ти дадат съвет.

Чудя се едно при едно такова решение може да се подкара монитора на 100Hz да речем?

6. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

scalera bg, и това как си го представяш една възрастна жена да го бори ? Те старите, едвам се оправят с елементарните функции на дистанционното.

Колкото до 100те херца, до сега не съм виждал решение.

7. Member
    Тук е от
    Nov 2005

В Метро може би още има 21" Watson

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Читави 21 на пазара вече няма всички фирми се преориентираха към LCD технологията ,но все още във турския ВЕСТЕЛ-БЕКО се правят кинескопи за изоставащи пазари като нашия,китайците също сглобяват 14 и може би все още 21 за такива като нас.Самсунг -ултра ,слим,флат и т.н е възможно най лошия вариант ако все още се намират на пазара.Бих ти препоръчал DAEWOO произведено в Полша ако все още има някъде или нещо от турците Вестел,Беко или каквато и да пише отпред на уреда произведено в техния завод.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2006

миналата седмица купих http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09017706
    Имаше и други като Нео и т.н. ама тоя най ме грабна, май имаше и Самсунг от тънките

11. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

М да нещо от сорта имах в предвид,да ти е честита новата придобивка и със здраве да си я ползваш.

12. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Утре трябва да купя нов 21 инчов ТВ за около 250-300 лв. Нещо съм се навил за 1 Грундиг в Технополис или на едно LG slim пак там. Има ли смисъл да давам 50-80 лв повече или да си взема някой Crown или Daewoo за около 220 лв.. Даже в Зората гледам, че има някакво Ayco с кинескоп Панасоник за 169 лв. май. Честно казано сигнала на наще кабеларки не е перфектен и се чудя кой е най-удачния избор.

13. Тук е от
    Jun 2008

Щом няма мърдане - Кроун /Зора/, Беко /Т-полис/, Уотсън /Метро/ - това са си най-често Вестел-и /Измир/ на моднато старо филипсово шаси, или Деу /Т-маркет/ - прави ги завода в Полша, който някога събираше JVC - ЦРТ за нашите пазари. Въобще не поглеждай към "плитък" кинескоп - нищо не става от тях - няма фокус, няма геометрия, "дишат" като за световно още от кашона... Не, че и с нормален кинескоп ще ти е лесно да намериш читав от изброените по-горе... Забрави за Грундиг /уважавах много тази марка, ползвали сме няколко, но за съжаление вече са много "жълти"/, Нео, Санг, Техникер и т.н. - да не изреждам цялата глутница... Избирай от моделите със стерео тунер /а не AV стерео!/, 100 канала /не се блазни от 255 бр. + разни вградени игри и др. глупости!/, не вземай мостра и огледай добре поне геометрията на този, който ти разпечатат /много неща се излъчват с черни ленти отгоре и отдолу - ако налетиш на някой крив ще те дразни.../, после всичко е късмет...

П.П. Не очаквай перфектно преведено меню на български, често има страшни "бисери" напоследък...

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Мерси, чакам днес Техномаркет да сменят примоциите и отивам на разузнаване. Грундиг къде ги правят? А за Томсона какаво ще кажете? 1 приятелка има 42 ЛСД и вади по-добър образ от Филипс примерно.

16. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Кроун /Зора/-Имах такъв 32"CRT Телевизор ,то и сега си работи ,мога да кажа че беше перфектен абсолютно никакви проблеми ве4е 4 години.

17. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Ей сега се разрових и се оказа, че Грундиг са купени 01.2008 от Беко и се правят в Турция, което не знам дали значи немско качество или турски боклук. Томсъните още ли се правят в Франция?

18. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Грундуг правят още от 2005г. телевизорите си в Турция,даже се опитват да правят плазми и лсд модели в тия години някъде компанията фалира и турците купиха марката-търговското име та оттогава още няма нищо немско в тях.Фотоапаратите Практика също вече не са немско качество а произведени в Турция по същата причина .Последния Томпсън които видях бе лсд полско производство.Във Франция отдавна не се произвеждат црт телевизори.Филипс спряха през 2006г.да произвеждат кинескопни модели и леко полеко всички останали фирми последваха примера им.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Съвет за 22 инчов монитор
    От hristobotev във форум Общ - хардуер
    Отговори: 4
    Последно: 30-01-15, 21:19
  2. Избор на 40 инчов телевизор.
    От baker във форум Телевизори
    Отговори: 15
    Последно: 04-10-14, 20:32
  3. Евтин 39-42 инчов телевизор
    От aleksa във форум Телевизори
    Отговори: 35
    Последно: 22-01-14, 23:45
  4. наи добрия 32 инчов телевизор
    От nedelestia във форум Телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 09-01-12, 11:16
  5. Съвет за 21 инчов телевизор
    От Ralitsa във форум Телевизори
    Отговори: 14
    Последно: 11-12-06, 21:30

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе