Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 58
Like Tree15Одобрявам

Препоръки за 85 инчов телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Отговор: Препоръки за 85 инчов телевизор

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    Дълбоко се съмнявам, че 12 годишната ви плазма е повече от 60". Няколко човека ви дадоха линкове по-нагоре. Така и не уточнихте бюджета. От телевизор за 2К до такъв за 10К, разлика от Лом до Лондон. И все пак, SD каналите ще са тоталка. Такова е положението. Общо взето да, който си кУпува такъв телевизор за домашна употреба гледа предимно висококачествено съдържание (+игри). Ако има бюджет, може да заложите на XR процесорите на Sony. Там евентуално ще е с една идея по-добре.

Да, мислих да видя най евтиния XR 85" , телевизор но това е X90L, с ваучер може да дойде до 4100, 4200 лв, но тук добре е да се знае че говорим за класически LCD/DLED , яркоста му ще е около 1000 нита и няма много зони, но Сони някак с добър алгоритъм успяват да изкарат приличен контраст, но блуминг или така наречения цъфтеж ще и ма и то МНОГО.

Tелевизор Sony BRAVIA LED 85X90L, 85"(215 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас E - eMAG.bg

Ако иска нещо по добро тогава може би е мини лед BRAVIA 7 , който с ваучер - 10% идва около 5200.

Телевизор Sony BRAVIA 7 QLED XR l Mini LED 75XR70, 75" (189 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас D (Модел 2024) - eMAG.bg

Сравнение на телевизори Sony BRAVIA 7 QLED срещу Sony X90L/X90CL – RTINGS.com (www-rtings-com.translate.goog)

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    Дълбоко се съмнявам, че 12 годишната ви плазма е повече от 60".
    тогава имаше следните диагонали 37, 42, 46, 50, 55, 60, 65, 85, 152
    https://news.panasonic.com/global/press/en100107-11
    Вероятно става въпрос за Panasonic TX-P65ST50E

луда цена за VT50 при условие че преди 12 години нов струваше 3500
    https://www.avitel-bg.com/panasonic_tx-p65vt50e
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 10-09-24 в 00:11.

4. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    тогава имаше следните диагонали 42, 46, 50, 55, 65
    Вероятно става въпрос за Panasonic TX-P65ST50E

луда цена за VT50
    https://www.avitel-bg.com/panasonic_tx-p65vt50e

Аз имам и 60" плазма, LG 60PA5500. А тук тази налична ли е? Търсих да видя колко ще тежи , според мен е поне 50-60 кг.
    Гледам има бутон добави в количка :D или ги мързи да си ъпдейтват сайта ?

5. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

Благодаря на всички за изказаните мнения. Явно проблема е, че нашите телевизии са далеч от новите технологии, а светът се развива...Ще изчакам новата 2025г. да видим какво ще предложи, а до тогава ще си купя нови очила, за да си гледам Pansonic 50VT50. Малък, но с добра картина.
    CubanLinx и coverstar харесват това.

6. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Щом е само за бг кабеларки, наистина по-добре си спестете разхода. 50" за тези компресирани до безобразие канали си е предостатъчно. А за една година едва ли ще има кой знае какво развитие, да не кажа никакво.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от vetrenec Виж публикацията
    Благодаря на всички за изказаните мнения. Явно проблема е, че нашите телевизии са далеч от новите технологии, а светът се развива...Ще изчакам новата 2025г. да видим какво ще предложи, а до тогава ще си купя нови очила, за да си гледам Pansonic 50VT50. Малък, но с добра картина.
    65" става, но с условие, да избягваш IPTV и по възможност всякакви външни устройства предлагани от провайдърите.
    brotzki одобрява това.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

Имам оптика до дома и ползвам само САмодул в телевизора. Само с дистанционото на телевизора/междудругото единственото слабо място за 12 години второ оригинално почва да здава багажа/.

10. Member
    Тук е от
    Mar 2008

https://www.aliexpress.com/item/1005...21ef5c5fwhbtlR
    от това нямам забележки за работата, но в момента много са му вдигнали цената - аз го купих за 7-8 лв

11. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Вземете си някое от по-евтините (то от тях няма много евтини де) Сони 65 и гледайте. 65 видимо все пак е доста над 50. На Сони обработката май най-добре се справя с родните ТВ варианти. То вярно, че е относително, но при мен локалната кабеларка изглежда много задоволително на 55 Сони Олед. Нагоре в размера вече си трябват повечко пари, а само за новини и актуалния за момента сериал май не си заслужава. Няма как вечно да е само плазмата.

12. Senior Member Аватара на Frost
    Тук е от
    May 2007

Имам оптика до дома и ползвам само САмодул в телевизора. Само с дистанционото на телевизора/междудругото единственото слабо място за 12 години второ оригинално почва да здава багажа/.
    Зависи от доставчика. Аз ползвам бившата кабелна на NET1 (сега vivacom) и такава картина от наш доставчик не съм очаквал. HD каналите си изглеждат напълно адекватно и гледаемо, че даже и една част от SD. Като става въпрос за размер 75-77". При положение, че съм претенциозен и гледам само 4K HDR филми, когато попадна на филм по Diema HD или Kinonova HD, може да се каже, че изглеждат почти като 1080p Blu-ray. Нашите гледат сателитна от A1 на по-малът размер - 65" - и там положението е зле, почти на всички канали е мацаница. Така че, стига доставчикът да има добро качество, не мисля, че 85" ще са проблем, бил той и за телевизия само. Може и на 75" размер да се спреш. Вече за това кой модел... аз набързо тези намерих, които са 85" и са със 100/120Hz панел, т.е. да не мажат както е при модели с 50/60Hz панел:

LG 86"
    Samsung 85"
    TCL 85"

13. Senior Member Аватара на Rumb@ta
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от Frost Виж публикацията
    бившата кабелна на NET1 (сега vivacom)
    Ще я убият. Виваком изкупуват местните кабеларки и ги затварят, да им минеш на програмката с нисък битрейт. Това направиха с нашата пловдивска N3 и вече я няма. А какво качество на картината беше по кабел..
    CubanLinx одобрява това.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

Добре, мога и да намаля до 77', най-добре ще пасне 80", дано догодина предложат такъв размер.

16. Senior Member Аватара на Frost
    Тук е от
    May 2007

Добре, мога и да намаля до 77', най-добре ще пасне 80", дано догодина предложат такъв размер.
    80" няма да пуснат. 77" само OLED, като в момента в емаг има LG 77B3 за малко над 3000 лв. с код за отстъпка. Или за около 4500 по-хубавия 77C4.

Изпратено от моят CLT-L09 с помощта на Tapatalk

17. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Някои хора си нямат и идея колко е 85' тв, освен ако не се гледа от 5+ метра.
    https://www.displaywars.com/50-inch-...s-85-inch-16x9

18. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

Разтоянието ми е 6м. И повярвай ми гледал съм такъв телевизор/Самсунг висока серия от преди 3-4 годин/ в един приятел в продължение на 3 дни, но неостанъх никак очарован от картината.Желанието ми е да си купя по-голям телевизор, надявайки се , че нещата са се подобрили/изкуствен интелект, обработка на сигнала/, но явно просто нашите телевизии трябва да догонват производителите на телевизори.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на 39-43 инчов телевизор
    От nikol1008 във форум Телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 30-07-18, 17:56
  2. LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки
    От firefly във форум Samsung телевизори
    Отговори: 31
    Последно: 18-05-17, 11:02
  3. Препоръки за 32" LED телевизор
    От stoil_d във форум Телевизори
    Отговори: 11
    Последно: 23-01-12, 19:46
  4. наи добрия 32 инчов телевизор
    От nedelestia във форум Телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 09-01-12, 11:16
  5. Съвет за 21 инчов CRT Телевизор
    От hristobotev във форум Телевизори
    Отговори: 18
    Последно: 31-03-09, 13:59

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе