Резултати от 1 до 11 от общо 11

Samsung Frame 2024 или друг 65 инча ???

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2024

Samsung Frame 2024 или друг 65 инча ???

Здравейте,търся малко помощ за избор на телевизор , спрях се на въпросния Самсунг, заради , опцията му да седи като картина . Телевизора ще се ползва основно за гледане на филми от външен източник (флашка и хард диск ) ! Другото за което ще се ползва е за конзола плейстейшън 5 , където се играе два три дни в седмицата по около 5-6 часа на ден . Интересува ме заслужава ли си , има ли нещо по-добро от марките Самсунг , ЛГ , Сони,Филипс 65 инча за бюдежт 2500лв плюс минус не е драматично???
    Благодаря предварително!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Отговор: Samsung Frame 2024 или друг 65 инча ???

Телевизора, който сте си избрали категорично не си заслужава парите. Ако ще е Samsung вижте някой neo qled или дори oled. Колко на плюс може да отиде бюджета, понеже сте споменали Sony, а там цените са доста нагоре. Има и Panasonic, но те също не са евтини.

4. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

The Frame e ... дизайнерски телевизор, впечатлява хората защото стои на стената като картина, той за това и е толкова скъп.

Като параметри е ОК , среден към нисък клас QLED, но ОК телевизор тези 2500 лв са прекалено много, като параметри много прилича на Samsung Q70C, но е с матов екран и One Connect Box, има малко по добра обработка на изображенията, да но разликата м/у двата е над 1000 лв.

Както колегата над мен е прав, ако искаш МНОГО ярък телевизор, може да погледнеш към Samsung QN90C, в момента е на много добра цена в еМАГ, ако искаш OLED, виж Samsung S90C или S90D.

S90C във еМАГ в момента за 65" е 2699 лв като може да вземеш още -10% отстъпка с ваучер + втори артикул от акцията.
    Този пост е редактиран от AntrAcsA; 15-10-24 в 09:40.

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2024

Благодаря много , спрях се на SAMSUNG QE65S90DATXXH, 65 , влиза в бюджета и на мястото определно за него . Имам само едно притеснение ..чета много противоречиви мнения за Qled vs Oled ?!?!? Този е Олед и не знам как седят нещата с гейминга при него...т.к правя два три дена по 4-6 часа игра на седмица ...
    Това проблем ли е скъсява ли му живота ...???
    Благодаря

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Не мисля, че е проблем. Вкъщи на 65" oled, който е на 5 години, също се цъка PS. Няма проблеми за момента. Иначе м-у qled и oled си има разлики. Трябва да си прецените кое ви устройва повече. В днешно време така или иначе повечето неща се правят колкото да им изкара гаранцията и после вече на късмет

7. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2024

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    Не мисля, че е проблем. Вкъщи на 65" oled, който е на 5 години, също се цъка PS. Няма проблеми за момента. Иначе м-у qled и oled си има разлики. Трябва да си прецените кое ви устройва повече. В днешно време така или иначе повечето неща се правят колкото да им изкара гаранцията и после вече на късмет

Благодаря , за основен телевизор от 2012 ползвам Samsung 46D6500 , и съм безкрайно доволен, 12 години не е мръднал , картината му и в момента е перфектна за параметрите му !! Вече ми малее и искам на негово място да сложа нещо по ново !! Преди него изхвърлих плазма 50 инча Panasonic за 5к лева , т.к в момента в който и изтече гаранцията екрана прегоря на две , а съм спазвал всички указания за употреба, за това ме притеснява с Oled да не се получи пак същото като с плазмата ?!?!?
    Този пост е редактиран от Trentatre33; 18-10-24 в 02:22.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

За това вече никой не може да ви гарантира. Ако се притеснявате, вземете qled (например QN90C, който AntrAcsA препоръча). Там и яркостта ще е по-висока. Вкъщи сме с три oled телевизора и няма проблем. Но в нета съм срещал всякакви случаи, така че......
    Този пост е редактиран от CubanLinx; 18-10-24 в 13:07.

10. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2024

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    За това вече никой не може да ви гарантира. Ако се притеснявате, вземете qled (например QN90C, който AntrAcsA препоръча). Там и яркостта ще е по-висока. Вкъщи сме с три oled телевизора и няма проблем. Но в нета съм срещал всякакви случаи, така че......
    Мисля днеска да отида да го разгледам на живо , и да взема един , ще пробвам Олед пък каквото излезе във времето !! Благодаря отново за мненията...

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Успех с покупката! S90D е много добър телевизор и според мен ще останете доволен. Ако не се абюзва жестоко, не мисля, че ще имате някакви проблеми.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Trentatre33 Виж публикацията
    Преди него изхвърлих плазма 50 инча Panasonic за 5к лева , т.к в момента в който и изтече гаранцията екрана прегоря на две , а съм спазвал всички указания за употреба, за това ме притеснява с Oled да не се получи пак същото като с плазмата ?!?!?
    Дай малко повече подоробности.
    Плазменият дисплей има живот от над 30 000 часа, за това си мисля, че по-скоро е дефектирала някоя платка управляваща дисплея.

13. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2024

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Дай малко повече подоробности.
    Плазменият дисплей има живот от над 30 000 часа, за това си мисля, че по-скоро е дефектирала някоя платка управляваща дисплея.
    Първо почна да се появява една вертикална черна лента по средата на екрана , появяваше се и изчезваше , докато не остана перманентно и веднага около нея се появиха тъмни петна . От сервиза казаха че не си струва парите ремонта , за това да се ориентирам за нов !!! Някакъв блок за управление бил пред изгаряне , и от там екрана бил станал на леща ...

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Избор на климатизатор '2024 година
    От Aleksandars във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1495
    Последно: 01-01-25, 16:34
  2. Отговори: 3
    Последно: 31-05-24, 21:24
  3. 2024 International CES
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 19
    Последно: 01-02-24, 12:10
  4. Samsung QE32LS03TBKXXH QLED Frame
    От Mondiso във форум Samsung телевизори
    Отговори: 13
    Последно: 12-05-21, 19:21
  5. с колко инча led lsd да заменя старият samsung 29 инча flat
    От getsata73 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 20-01-11, 11:28

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе