Ако правилно разбирам, е едно и също?
Китайска му работа.
Ако правилно разбирам, е едно и също?
Китайска му работа.
А тогава T7B различен ли е, в твоето сравнение е със средни скоби, което го прави по различен и тук се изказаха мнения, че е по-висок клас? Не че ще го купя, но понеже "задълбахме" .
Най-добре го виж на място, както вече писах!
Тук T7 даже е по-евтин: Телевизор TCL 55T7B , QLED , 55 inch, 139 см, 3840x2160 UHD-4K , Sm... (zora.bg)
Аз бих купил модел с 3 цифри в названието.
Никой не може да каже със сигурност какво е различното/ липсващото в "магазинските" модификации.
Porovnání TCL 55T7B vs. TCL 55C655 (cena-vykon.cz)
Телевизор TCL QLED 55C655, 55" (139 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, Клас F (Модел 2024) - eMAG.bg
Този пост е редактиран от Gena_bs; 16-11-24 в 10:15.
То затова е най-добре да се въздържаме все още от китайските тояги, но с този пуст скромен бюджет... Само едни гръмки спецификации не правят картината и изживяването добри, както знаем. Този T7B в Зора-та е разопакован и сигурно тази цена е само за тая бройка.
Казват, че Hisense повече дефектирали от TCL, последните били с по-строг качествен контрол. Аз лично не съм убеден в това и като че ли съм се насочил към някой Mini-LED Hisense модел. Вчера аха да купя TCL от Емаг-а, но някак си се въздържах . Харесва ми дебненето на промоции, пък и да посъбера повече финанси за нещо по-арно. Явно защото не съм и толкова на зор с покупката.
Има някои неточности в сравнението, но генералния извод, гледайки и на други места, е, че са 1:1 тия деривати на 655, вкл. и с 655. В индийския амазон на 655 пише вижте новия модел С61В , а като дата на пускане и на двата стои 1.04.2024. И те са се оплели в желанието си да предоставят избор на клиента. Мерси на всички, ще се похваля (надявам се) след покупката.