Вижте резултатите от анкетата: Какво да обсъдим в темата

Гласували
7. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Стандарти и технически детайли

3 42.86%
  • Dolby Vision

2 28.57%
  • HDR10+

3 42.86%
  • Реализация на PC

1 14.29%
  • Избор на HDR телевизор

1 14.29%
  • Избор на HDR плейър

1 14.29%
  • Качество на изображението

1 14.29%
  • Предаване на динамични метаданни по HDMI, DP, SDI и т.н.

1 14.29%
  • Създаване на съдържание (production, post production)

0 0%
  • Доставка до клиент, потребител (distribution)

0 0%
  • Контейнери и стрииминг

2 28.57%
Отговори на анкетата
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 35 от общо 35
Like Tree18Одобрявам

HDR видео (стандарти, контейнери и формати, избор на HDR телевизор и плейър)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Отговор: HDR видео (стандарти, контейнери и формати, избор на HDR телевизор и плейър)

Обърка темата май A разликата далеч не е само крачетата и дисплея. Особено ако си аудиофил. Да не говорим, че UB9000 изглежда здраво като танк. Твърди се, че е и по-тих по време на работа в сравнение с UB820. Тъй като не притежавам модела (UB9000), не мога да потвърдя, но мисля, че всеки може сам да прецени дали си заслужава разликата в цената на двата модела. Лично за мен, като притежател на физически носители (музика и филми) - да. Аз се бях насочил към Pioneer, но за мой късмет точно по ковид и за жалост спряха да ги произвеждат.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: HDR видео (стандарти, контейнери и формати, избор на HDR телевизор и плейър)

Цитат Първоначално публикувано от Slusatel Виж публикацията
    само да кажа че разликата от 500 евро за модела Panasonic DP-UB9000 спрямо Panasonic DP-UB820 е ..... кутията с крачета и дисплея, това е и най-добрия 4к BR за цената си
    https://www.projectorreviews.com/pan...player-review/

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    Обърка темата май A разликата далеч не е само крачетата и дисплея. Особено ако си аудиофил. Да не говорим, че UB9000 изглежда здраво като танк. Твърди се, че е и по-тих по време на работа в сравнение с UB820. Тъй като не притежавам модела (UB9000), не мога да потвърдя, но мисля, че всеки може сам да прецени дали си заслужава разликата в цената на двата модела. Лично за мен, като притежател на физически носители (музика и филми) - да. Аз се бях насочил към Pioneer, но за мой късмет точно по ковид и за жалост спряха да ги произвеждат.
    Виждам , че си чел ревюто в Reddit , само мога да кажа , че съм имал 9000 за една седмица, тестван с ЦД , което винаги ползвам за тест и веднага го върнах и смених за 820, защото звукът на аудио цд и на двата модела е далеч от моя вкус . И двата звучат плоско, без острота, загладен звук с превес в ниските. DAC не участва тук , защото ползвам външен. На видео нямат пък изобщо разлика , вътре е едно и също с изключение на разменени места на чарковете / заради балансирания изход на 9000/. Тъй като нямаше как да ми върнат пари за рестото купих един сд плейър Марантц. Това от Германия. И двата модела се купуват много трудно , защото свършват на мига, трябва да се сложат във уиш листа и цъкаш всеки ден докато хванеш бройка.Аз лично купих 9000 след 3-4 месеца чакане , иначе като го върнах веднага ми пратиха 820 , но на практика нямаше наличност в магазина. С дистанционното на 9000 съм - купих го отделно, оригиналното е като на китайски боклук. Нарочно са смачкали фацата на 820 според мен , за да ламтим за топ модела, което казвам като човек имал и двата - не струва 500 евро разлика , дистанционното беше май 120 евро !!! 820 го имам и сега, но гледам само блурей на него, за музика и двата не стават по МОЙ вкус. Дисплея пък изобщо не подлежи на коментар, защото пълното меню е на он скрийн на телевизора.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Slusatel Виж публикацията
    Дисплея пък изобщо не подлежи на коментар, защото пълното меню е на он скрийн на телевизора.
    Другите марки по-добри ли са в това отношение?
    https://magnetar-audio.com/products/
    https://reavon.store/en/

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Предлагам да пренесем този разговор в съответния раздел, понеже оспамихме хубавата тема.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Видео регистратори
    От Yasen6275 във форум GPS - модели, софтуер, карти и трикове
    Отговори: 8
    Последно: 16-08-15, 16:41
  2. видео
    От yunal във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 3
    Последно: 05-01-10, 15:22
  3. Видео към флаш?
    От fori във форум Общ - софтуер
    Отговори: 1
    Последно: 10-06-08, 13:33
  4. ПРОДАВАМ РАМ И ВИДЕО - AGP
    От kiselina във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 13-05-08, 14:42
  5. Видео карта
    От tano_karidi във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 14
    Последно: 03-11-04, 16:39

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе