Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 28
Like Tree9Одобрявам

Олед телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2015

Олед телевизор

Спрял съм се на Телевизор LG OLED55G51LW 4K Ultra HD OLED evo AI WEBOS, 55.0 ", SMART TV и моля за съвет,дали не греша, ако има по-добър? Благодаря предварително!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Отговор: Олед телевизор

По принцип има тема "Мнения и избор на олед тв" Не виждам как може да се сбърка с топ модел на който и да било бранд. По-добри се водят Z95B, който не е наличен у нас и M2, който е по-скъп с близо хилядарка отгоре. Ако парите не са проблем - M2. А G5 е по-близо до S95F. Там вече нещата са на кантар и трябва да си прецените кое ви устройва вас.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    По-добри се водят Z95B, който не е наличен у нас ...
    Вече е тук, но цената е......
    https://www.technopolis.bg/bg/Televi...D-OLED/p/14579

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Интересно, явно тия дни са пристигнали, понеже наскоро гледах и го нямаше. Но да, цената е ..... Не че няма да има мераклии, даже според мен ще си разпродадат бройките за страната. За пръв път да бият Sony по цена у нас. Миналата година ако не се лъжа A95L беше на тези пари Аз лично бих избирал м-у G5 и S95F.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Вече е тук, но цената е......
    https://www.technopolis.bg/bg/Televi...D-OLED/p/14579
    Тия не са добре с тази двойна Панасоник цена!
    С по-малка екранна зона според дисплейспеск 6 кила отгоре. Стара дебела сглобка. Отживяло аналогово дистанционно и ОС вероятно с няколко години поддръжка и започват да не тръгват приложинията
    Asen Ikonomov одобрява това.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Абе екстра си е телевизорчето. Просто цената у нас е ненормална. По белите държави разликата в цената м-у флагманите на квартета е минимална. Тази година по всичко личи, че ще бъде телевизор №1, пък нека е кютук

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Разбира се, в нищо не са вложили или разработили. Само плеснали цена. Доста ще ги местят по складове.
    После затваряли заводи.
    Дори сложили отживялата матчушита Техникс марка за звук, характерна с евтините модели ширпотреба, с малки изключения.
    Този пост е редактиран от brotzki; 06-09-25 в 21:17.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Относно звука, според мен който изсипе 5+К за тв ще вложи и в качествено аудио (освен в някои специфични случаи). Повтарям се, но телевизора не е никак лош. Да, цената е висока, но това не е модел за масовката. Аз не съм капацитет. Пусни си някое видео на Винсънт, в което говори за модела. За разлика от повечето клоуни, които се лендзят пред камерата за слава и лайкове (най-вероятно и за пари), той разбира материята.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Да не са сложили талашит за акустика с тези в тези 6 кила отгоре. Така кутията стърчи назад.
    Въпреки това, не звучи добре" Звук, липсващ в дълбочината на баса и динамиката на ниско ниво" Sound lacking in bass depth and low-level dynamics.

Ката дизайн е много грозен с този сив плат имитация.Прилича на бюджетен филипс.
    Не го знам тоя винцент.
    Доста лагвал.
    Ще гледаме реални отзиви на потребители, не платени тубери. Освен високата цена и смарт дистанцията за стейтц, другото е назад
    Този пост е редактиран от brotzki; 07-09-25 в 18:21.

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

За мен екрана е от най-голямо значение, всичко останало е на второ място. При качествен образ бих преглътнал минусите. Ще видим какви са отзивите. Янките имат късмет, че отново ги огря да им продават Panasonic, та основно ревютата ще са от там предполагам.
    svetlio1 одобрява това.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от brotzki Виж публикацията
    Дори сложили отживялата Матцушита Техникс марка за звук, характерна с евтините модели ширпотреба, с малки изключения.
    Другите като слагат лога на Onkyo, Bowers & Wilkins, Bang & Olufsen, Harman Kardon..нищо не казваш

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    За мен екрана е от най-голямо значение, всичко останало е на второ място.
    Така е но 90% от хората не правят разлика в цветовете.
    за да направиш това от клипа са нужни 20 години опит
    https://www.youtube.com/shorts/ChRZ71w7cEs

https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...ml#post1085602
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 07-09-25 в 20:45.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Другите като слагат лога на Onkyo, Bowers & Wilkins, Bang & Olufsen, Harman Kardon..нищо не казваш

https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...ml#post1085602

Тези марки са по-добри от Панасоник, пардон, Техникс, и в домашното кино.

Ревютата от линка на форума са фирмени, не от ползватели, които дават реални отзиви.

Отзив с гоогле превод:

Телевизорът е изключително бавно
    - Най-лошото, което съм виждал. 3-5 секунди забавяне след натискане на който и да е бутон във всички приложения.
    - Дистанционно управление - Ще получите проблеми с карпалния тунел, използвайки това дистанционно.
    - Високоговорители - качеството на звука е лошо. Замъглен бас, не се чуват вокали или гласове. Силата на звука произволно се увеличава и намалява.
    - Дизайн - Твърде е дебел. Прилича на телевизор от 2005 г. Дебел е колкото 4-5 LG OLED дисплея, залепени заедно. Какво са си мислили?
    - Цена - Твърде скъпо за недовършен телевизор. Не си струва.
    - Споделяне на екрана - Счупено, не работи на iPhone или Mac устройства.
    - Бавно стрийминг - отнема 5-6 секунди за възпроизвеждане на видео след избиране (YouTube, YouTube TV, Amazon)

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Без да съм гледал подобен тип отзиви, съм сигурен, че същите доводи ще ги има надраскани и за останалите флагмани. Не знам да има хай тек маняк, който да разчита на стоковата OS. За всеки по-сериозен (невротичен) ползвател си има боксове. Аз например за сефте научих за DV2 от скорошните постове на hristoslav2. И ако новият Apple TV го поддържа, естествено че ще взема няколко бокса, вместо да сменям няколко телевизора, които работят перфектно. В крайна сметка никой не е вързан за Z95B и M2. Който иска флагман, но не е склонен да дава 4+ спокойно може да избира м-у G5 и S95F.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Не вярвам някой да изсипе една торба пари, само за да има достъп до отзив в сайта.
    А коя марка или модел съкращавате с М2?
    Не бих закачил бокс на актуален телевизор.
    Ще го гледаме как се представя в ръцете на ползватели, както и цената

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

XR8M2 е флагмана на Sony. Относно отзивите, имах предвид, че от всеки един модел ще има както доволни, така и недоволни. И аз бягам от боксовете за момента, но ако го направят това с DV2 със сигурност няма да сменям телевизори.
    brotzki одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продавам 4К Олед Телевизор - LG OLED48C11LB.
    От Bobsano във форум Приключили продажби
    Отговори: 4
    Последно: 03-12-23, 23:29
  2. Избор между Олед CX-C9
    От Martin77 във форум LG телевизори
    Отговори: 11
    Последно: 06-10-20, 17:17
  3. Настройки на картината на ОЛЕД LG
    От yanko78 във форум LG телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 28-05-20, 20:50
  4. Въпрос за Open Box ОЛЕД и Магазин (?)
    От kellerr във форум LG телевизори
    Отговори: 40
    Последно: 03-03-20, 09:29
  5. мнение за олед сони а1
    От 6tukar4o във форум Sony телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 01-04-18, 01:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе