Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 21 от общо 21
Like Tree6Одобрявам

Избор на телевизор 100 инча

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2022

Отговор: Избор на телевизор 100 инча

Като говорим за диагонали над 75 - 85 инча според мен по-добрия вариант е проектор. Вече има доста читави лазерни 4К модели
    podredko и CubanLinx харесват това.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Цитат Първоначално публикувано от kompira Виж публикацията
    А ти какво предлагаш - как ще пренесеш голям тежък телевизор до еди кой си етаж, сам ли го ще носиш под мишница по стълбите? Като се скапе, идва техник на място, който решава какво да се прави - поне Емаг така процедират с гаранциите на големите екрани, а не автоматично да го връщаш по куриер.
    Аз не мога да налагам на някого какво да прави. За мен всяка жаба трябва да си знае гьола. Ако не живееш в подходящите условия, няма да си взимаш холна секция. Това с лебедката даже не искам да го коментирам. Горе човека го каза, в 60 квадрата хол е с 65" екран. У нас също най-големия е 65", който с един приятел катерихме по стълбите като идиоти. Моето мнение е, че за средностатистическо жилище 55-65" е оптималното.

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2016

Така де - 'секи са си преценя', според домашната обстановка и мераците... Ако човек търси кино-изживяване е добре да спазва някои препоръки от специалистите, относно физиологията на човешкото зрение и връзката между диагонал и разстояние до него: TV Size To Distance Calculator
    Както казах, с пари и мерак, и ако си маниак, може и стая 4 на 4 метра да е достатъчна за 98" . Не, че навремето не гледахме на 14" телевизорчета с кинсескопи, забутано в отсрещното кьоше на стаята - нещо дребно се движи там и имаме по-скоро ефекта на радиоточката .

5. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

моя хол е 5х6м ,значи спокойно мога да си бича и аз един 100"
    Gena_bs одобрява това.

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2016

За можене - може, чисто технически. Въпросът е има ли желание, а и нужда. Зависи от разстоянието, от което ще се гледа, защото може и да си в хале половин декар, и пак да гледаш телевизора от 2 метра. Например аз си гледам 50" от 2 метра и ми е добре - спазил съм 30-градусовата препоръка от линка по-горе.

7. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2025

Покрай намалението при северните съседи TCL 98C6K е 3526 лв а TCL 98C7K - 4275 лв..

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Избор на 32 инча телевизор.
    От mugen във форум Телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 07-11-22, 22:37
  2. Избор на телевизор 55 инча
    От DaSh75 във форум Телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 08-01-20, 23:57
  3. Избор на телевизор 28 инча.
    От djerami във форум Телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 07-01-19, 17:44
  4. Избор на телевизор 49-55 инча 4K
    От Darkman във форум Телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 27-10-17, 21:52
  5. Избор на 39 инча телевизор
    От PinkPanther във форум Телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 26-06-13, 23:53

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе