Имам възможност да го взема за 1450 евро G4-ката. Имам време до към края на месеца когато ще ходя да взимам. Може и 5-цата да пуснат някой ваучер в маг-а
Преглед за печат
Мисля, че и G5 падаше на подобни пари когато е намален. Ако не ти е спешно, а на теб вярвам, че не ти е, можеш да изчакаш да излезе G6 и тогава да действаш.
Имай предвид, че се очакват много високи цени! В LG темата тези дни имаше два поста с цените на 6-та серия и хич не са добре. Но това според мен са прогнозни цени. Да видим какво ще стане когато излезнат на пазара. Ако пуснат такива цени, според мен ще си вкарат голям автогол. Освен ако не заформят картелче с останалите производители :)
Вече има предварителна продажба на сайта им, 2500 долара за 55 инча, сега е момента за рециклиране на по-стари модели:BigGrin
Със сигурност не бих изсипал двойно повече пари - сравнено с предния модел (не ми се иска и да лъжа жената за цената :) :) :) ).
Може би в крайна сметка ще взема G5-ца тъй като със сигурност ще падне цената покрай някоя промоция.
Ако са това цените - наистина ми се виждат доста надути. Представям си Сони и Панасоник колко ще трябва да си надуят цените за да са пак над LG и Samsung
Не, явно цените няма да се по различни от миналогодишните :
LG’s 2026 OLEDs Look Better Than I Expected (G6 & C6) + Pricing
Щом за САЩ няма да има разлики въпреки митата тази година, очаквам същото да е и тук в България. Да , в началото ще са значително по високи от нормалното, но така е всяка година.
САЩ не ги гледай, там са богопомазани и всичко им е по-евтино. Особено техниката. А фирмената политика при всеки е различна. Sony винаги пуксат 10-15% намаление на най-новите си модели за кратко и после си поддържат високи цени. Като излезнат новите модели и тук ще видим как ще е.