Мнение за избор на 65" OLED телевизор за гейминг
Здравейте, съфорумци.
Както винаги до сега съм пазарувал след консултация с Вас.
Успях да се договоря с жената вместо да купувам нова 85"-ца да си направя отделно помещение само за мен.
Спрял съм се на LG 65" G5 - размерът е идеален и влиза на милимунди защото ще в ниша.
Гледам, че в момента има два модела на различни цени 65G51LW и 65G53LS - разлика от 150лв. - какви са им различията?
Ще го ползвам изцяло за плейстейшън 5 и гледане на футбол.
Също така на сходни цени са и някои сони-та и самсунг s95, както и един панасоник Z90. На доста по-ниска цена е и LG 65C5-цата.
Та както винаги въпросът ми е - какво мислите и също така трябва ли да се чака новата RGB технология или OLED си супер за сега.
Благодаря предварително!
:BigGrin
Отговор: Мнение за избор на 65" OLED телевизор за гейминг
За гейминг и футбол OLED със сигурност не е най-доброто решение. По принцип не пречи да се изчакат новите RGB модели, но зависи колко си на зор :BigGrin Имай предивд, че най-вероятно и цените ще са по-високи. За справка можеш да погледнеш последния пост в темата за избор на тв.
Като гледам ревюта почти навсякъде казват, че LG C5 е идеалният вариант за гейминг особено. В случая с G5 е на доста по-добра цена - освен инфинити монтажа на G5-цата има ли други съществени различия за едни 500 евро повече?
По-новият чип и по-високи нива на яркост. Дали си заслужава 500 камъка отгоре, вече е персонален избор. У нас имаме един С1 в спалнята и е повече от чудесен. Позлва се само за филми вечер.
Цитат:
Първоначално публикувано от
falkoneto
Здравейте, съфорумци.
Както винаги до сега съм пазарувал след консултация с Вас.
Успях да се договоря с жената вместо да купувам нова 85"-ца да си направя отделно помещение само за мен.
Спрял съм се на LG 65" G5 - размерът е идеален и влиза на милимунди защото ще в ниша.
Прочети внимателно краят на този пост
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%BE%D1%80.html
Цитат:
falkoneto
Гледам, че в момента има два модела на различни цени 65G51LW и 65G53LS - разлика от 150лв. - какви са им различията?
Стойки при европейските модели. Две различни SKU версии на LG G6
OLED65G65LW с включена стойка за стена (W - стенен монтаж)
OLED65G66LS с новоразработена изправена настолна стойка. (S - стойка за шкаф)
Цитат:
falkoneto
Ще го ползвам изцяло за плейстейшън 5 и гледане на футбол.
Прегледай тази тема внимателно
https://www.avsforum.com/threads/lg-...tings.3323209/
Цитат:
falkoneto
Също така на сходни цени са и някои сони-та и самсунг s95, както и един панасоник Z90. На доста по-ниска цена е и LG 65C5-цата.
Samsung S95
Цитат:
falkoneto
Та както винаги въпросът ми е - какво мислите и също така трябва ли да се чака новата RGB технология или OLED си супер за сега.
Благодаря предварително!
:BigGrin
Няма промяна към RGB - остава WRGB, но с оптимизация размера на субпикселите
https://www.avsforum.com/threads/ole...#post-64475177