Много благодаря за разясненията на Dark Skywalker, -CTPAX- и Lupus!!! Малко от малко хванах, за какво аджеба става въпрос []. Но аз пак да попитам, по точно за да доизясня: Та преди 4 или 5 години бях гледал едно предаване, там ставаше дума точно за цифрофа интерактивна телевизия, т.е. показаха как на поктива на един небостъргач идва един кабел с около 20 см диаметър пълен с оптични влакна, от там пак по оптичен кабел до дома на всеки клиент и влиза в приемника. От там вече си избираш от 1000 разни работи който ти се предоставят за избор от компанията доставчик. Та кое е по редно да се нарече цифрова телевизия, това или това което предлагат Булсатком и ITV. И според мен това си пак някаква лъжаи измама, въпреки доброто качество на сигнала, плащаш едни пари които за Бг са доста, а освен това пак си зависим от времето. При една яка буря със светкавици, да ги питам колко хубава телевизия ще предават, според мен никаква, както и кабеларките, като им спре сигнала от от сателита, хехехехехехехе[:P]. За някой може да мисля прекалено опростено, но все пак става дума за едни $$$!