Парите разбира се са определящ фактор, но нека разгледаме въпроса малко по-широко. Добре би било когато се прави нещо през 2005г. то да бъде авангардно, модерно и с бъдеще. Мисля че едно училище ще може да намери средства ( от спонсори, фирми, европейски програми ) много по-лесно за изграждане на сериозна комуникационна мрежа например със системите на Коринекс (лан, IP телефония, видео и т.н ) отколкото за "радиоточки"....понастоящем е стартирана програма от правителството за компютъризация на училищата и ако не тази година то през 2007 определено във всяка стая ще има поне един компютър. Затова помислете наистина добре и реализирайте нещо което е с бъдеще а не просто да се отчете дейност...Лично аз съм скептичен за приложението на т.н. "жично радио"....да приемем че утре то бъде изградено....кога ще излъчва ( през учебните часове едва ли някой преподавател ще иска да слуша фоново хит-парчета...учениците се задържат в класните стаи по-възможност минимално...остават само междучасията, но тогава настава една класическа ученическа врява, че въпросното радио няма да бъде чуто където и да е ) Тогава??!! Заслужава ли си парите и времето...