Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 17 от общо 17

БТК ADSL на разстояние около 6 км - работи ли?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2002

Re: БТК ADSL на разстояние около 6 км - работи ли?

Цитат Първоначално публикувано от HD
    Та сега се чудя да пиша ли пак жалби, защото вече ще стане почти месец, откакто нямаме нормален интернет, през това време чакам акаунт мениджъра ни да оформи документите по преместването на АДСЛ-а върху обикновена тел линия, но докога ще чакам не е ясно.
    пиши - хич не се чуди и напиши че не са в състояние да осигурят качествена услуга поради лошото качество на БтК окабеляването до обекта (тотално грешка в тяхната област), те щом ти взимат парите са длъжни да ти осигурят услугата с добро качество, бори ги с началници и по високо ниво и може и да ти прекарат нов кабел от централата до теб ...

2.  

3. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Re: БТК ADSL на разстояние около 6 км - работи ли?

Цитат Първоначално публикувано от HD
    Алекси, ама сигурен ли си , че е наден на 1000 места* *:coolsmiley:, щото мене малко ме съмнява при толкова снадки да работи всичко. Все някъде ще проникне влага например, а и кабела едва ли е от тоя с желето вътре .... Както и да е.
    А иначе нашия кабел е 15 чифтов, изредиха подред всички чифтове, например в началото го пуснаха на един, после той се скапа, измериха друг по-добър, сложиха там АДСЛ-а, и той се скапа, и така ги изредиха всичките.
    А както съм написал в първия си пост още (ама няма кой да прочете) ISDN си го ползвам като резервен вариант за достъп, и си върви, няма проблем, само с АДСЛ-а имам големи проблеми.

Както и да е, аз не виждам голям смисъл повече да дискутираме, тъй като то всичко е ясно.

Благодаря на всички още веднъж.
    E 1000 - такава е думата. Но може да се сметне : 7 км, на всеки 50м муфа, около 10-15 извънредни муфи заради повреди - значи ~150 надки. Кабела е хартиен 37х4х1.5 ( поне по проект ). Върви директно от БТК до мен.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Хладилник Мраз 270 - работи около 10-15 секунди и изключва
    От MoonWalker във форум Хладилна техника
    Отговори: 6
    Последно: 19-04-10, 21:46
  2. Разстояние между два града ?
    От DarkRose във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 12
    Последно: 12-06-08, 09:57
  3. ADSL БТК - работи ли тази услуга?
    От DamianRM във форум Технологии
    Отговори: 152
    Последно: 15-04-06, 09:32
  4. Защо процесора ми работи на около 60С?
    От orack във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 28
    Последно: 11-05-04, 11:00
  5. Отговори: 18
    Последно: 03-05-02, 16:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе