Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 29 от общо 29

БТК ADSL HelpLESS Desk

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2006

Re: БТК ADSL HelpLESS Desk

Цитат Първоначално публикувано от Pa3KaTaH
    Би ли казал какъв беше проблема и съответно как го реши ? :/
    както отбелязох още в началото проблема беше в модема и нещо се беше побъркал. как го оправих се сещайте.
    Въпреки че бях коректен към "колегите" от 6ТК и им се обадих да си оправят модема, те си позволиха за пореден път да ми губят времето, както и да ме плюят тука и да ми намалят разни рейтинги... за които хич не ми дреме.

Времето, парите и нервите което за 15 години от 6ТК с ВСИЧКИ техни "услуги" /вкл. скапани телефонни кабели, надписвания на сметки и др./ са ми загубили от мърлявщината си и от некадърните си служители е нещо което ничии рейтинг няма да ми върне.

за всичко си имам подадени ПИСМНИ жалби на повечето обаче няма отговор или ако има той е безсмислен и дори смешен.

2.  

3. wsd
    wsd е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

сериозно мисля че си объркал форума - мисля че темата приключи...
    Явно нито се нуждаеш от съвет, нито можеш да дадеш такъв... :smack:

4. Тук е от
    May 2005

:worry:

Тука май стана на кривия Х.., космите му пречат

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Aз не съм от БТК , ама и аз ти намалих рейтинга с -1 !
    Eгати, ужасно крив човек си - хората се впрягат да ти помагат , пишат ли пишат и после - като те питат как оправи проблема ти се правиш на интересен. Едно наказание от 1 м да не влизаш във форума би те оправило за известно време.
    Върви да си избиваш комплексите някъде другаде.
    Лично аз повече няма да вземам в предвид Твоите молби за помощ или да ти се дават съвети .
    " Mr.TECHNO - Out "

6. Тук е от
    Feb 2006

Цитат Първоначално публикувано от WilliamDark
    сериозно мисля че си объркал форума - мисля че темата приключи...
    Явно нито се нуждаеш от съвет, нито можеш да дадеш такъв... :smack:
    какъв точно съвет да ти дам???

на някой които пише: " Мрежата е от 8 компютъра през БНЦ (10мб) отпреди 8 години. ", мога да дам следния /безплатен/ съвет - научи и използвай терминологията в сферата в която работиш, така по-правилно ще се изразяваш и ще бъдеш разбран от тези с които КОМУНИКИРАШ и очакваш да те разберат и помогнат...

ей там е и проблема предмет на целята тема... HELPLESS - безпомощнст, безпомощост в комуникацията, безпомощност във възприятието в изразяването
    - аз им се обаждам да им кажа имаме проблем хайде/бъдете така любезни/ да го решим /кой с каквото може/, а ония почват... ти си ВИНОВЕН, ТИ СИ СБЪРКАЛ... ни е сме безгрешни и само това си знае...

или чел недочел постинга пише, коментира, повтаря едно и също...

ако някой иска помощ и съвет да ми прати лично съобщение, ако мога ще му помогна... а пък космите си ги бръсна за да не ми пречат

p.s. още един /Techno/ СТАЛИНОВЕЦ... нема човек нема проблем...

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от dragosc
    p.s. още един /Techno/ СТАЛИНОВЕЦ... нема човек нема проблем...
    Изкренно благодаря за разбирането !
    а и ника ми е Mr.TECHNO
    и другото което ме почуди - ако наистина си се занимавал 20 г с това и имаш диплома ,която е реална - едва ли би задавал такива въпроси тук и не би се правил на голяма работа.
    Идеята ми е че подлуди маса народ , помоли ги за помощ а сега ги обиждаш
    Не разбрах какъв е проблема с BNC мрежата- все още е доста сполучлива и евтина , и ако не ти трябва нищо повече - WSD "наследи" тази мрежа и няма никакво намерение да я разваля - Първи закон в IT браншаи мрежите - нещо ако работи - НЕ ГО ПИПАЙ !!!

8.  

9. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

dragosc, така и не разбрах какво искаше с тази тема - пита, хората се опитаха да помогнат кой с каквото може, а ти пак не си доволен. Може би искаше трибуна, от която да изкажеш възмущението си от БТК...е, успя. Но не пожела да отговориш на елементарния въпрос:
    Би ли казал какъв беше проблема и съответно как го реши?
    което е обида към участниците във форума. От повече писане по тази темя смисъл няма!

10. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

.....и като допълнемие на поста на Ско:
    Услугите на бТк НЕ СА задължителни! На който не му харесва - да не ги ползва!

Аз също не можах да намеря никаква полезна информация в тази тема..... поне до момента!

11. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Нищо не ти разбрах обаче! Какъв е бил проблема в модема и как си го оправил ?!
    Би ли споделил с нас, простосмъртните ?

Това, че си забравил, примерно, да речем да вкараш лан кабела в пцто си от модема... не е проблем на бТК, бТК отговарят до кабела на модема - на изхода на порта му - тествали са го и са ти казали, че проблема е в теб. Повярай, никога не казват "готов си" без да са проверили това. Какво става след лан/усб изхода на модема - не е техен проблем ни най-малко.

12. Тук е от
    May 2005

Mr.TECHNO, Ско, badr, Edin_Lud, Jogo_1, emos, Pat, pimpirlit и 2 Гости преглежда(т) тази тема
    24.02.2006, 15:22

Май в това дъждовно врме, бая хора си нямаме работа

13. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2004

Малко и по техническата част. Четох, питах, та поразбрах туй-онуй:
    в модема има линийна част, която се грижи за "жицата". Има и рутер, има и DHCP сървър. По мотаещите се в нета ръководства пише и за firewall....
    Рутерът винаги си работи, kato e aktiwiran NAT-а, а DHCP сървъра раздава адреси в зависимост от абонамента - 1 при домашните и 100 при бизнес пакетите. Разбира се, дефинирането на LAN интерфейса му с с 24bit маска означава, че може да обслужва до 253 (256 - 1 за ID - 1 за broadcast - 1 за gateway) адреса.
    И друго интересно покрай поддръжката - има си и служебен канал за мениджмънт (контрол и наблюдение). По него се съди за работоспособността на модема и съветите към клиента...
    А, да, получаването на реален адрес на РС-то не означава, че модема е невидим - traceroute го показва....

14.  

15. rum
    rum е офлайн

Тук е от
    Oct 2005

Искам само да се присъединя към dragosc по отношение на т.нар. help desc.
    Наистина много трудно се справят там, но причините са им обективни. Текучество и недобро заплащане. Стоиш на телефона по 10-15 минути докато се свържеш....
    Преди като още не бях наясно със ситемата им се наслушах на заучени отговори за поредицата от действия, които аз трябва да свърша, а после излизаха грешно надписани сметки на два пъти, забранен адрес да изпращам поща и какво ли още не. Но правилото на БТК е: "Първо се отрича пробла, а след това се търси решение". И това ми го казват хората от БТК, не съм се сетил аз.
    Добре че в Бургас имам лични познати които са в центъра където продават тази услуга, то по един или друг начин успявах да си свърша работата. Смея да твърдя че покрай проблемите около нашия ADSL те самите научиха много неща.
    Факт е обаче, че т.нар. представители на средни и по-големи клиенти в Бургас, нямат грам техническо образование. Поне усет да имаха.

Успех на всички.

16. Тук е от
    Feb 2006

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Изкренно благодаря за разбирането !
    а и ника ми е Mr.TECHNO
    и другото което ме почуди - ако наистина си се занимавал 20 г с това и имаш диплома ,която е реална - едва ли би задавал такива въпроси тук и не би се правил на голяма работа.
    Идеята ми е че подлуди маса народ , помоли ги за помощ а сега ги обиждаш
    Не разбрах какъв е проблема с BNC мрежата- все още е доста сполучлива и евтина , и ако не ти трябва нищо повече - WSD "наследи" тази мрежа и няма никакво намерение да я разваля - Първи закон в IT браншаи мрежите - нещо ако работи - НЕ ГО ПИПАЙ !!!

Mr.TECHNO извинявам се че сбърках NickName Ви.

за Ваше пояснение единственият въпрос в темата ми е:

Чудя се как ги избират юнаците и юначките в HelpLESS :beaten: Desk-a на БТК

което е реторичен въпрос. останалото написах в защита на тезата си.

коментарите отдолу пряко доказава, че малко от тези които коментират изобщо четат, или по-точно разбират написаното, но темата за образованието и неговото качество е съвсем отделна.

Относно непознаването на терминологията и технологията:
    BNC - мрежа няма! БНЦ - пък въобще. Знам че имате предвид мрежа изградена с коаксиален кабел 50 ома, терминиран с BNC, но се нарича по друг начин, а не БНЦ-мрежа. пък било тя и 200 годишна.
    другия път ще те потърся да ми направиш една ЕРЖИ-45 мрежа

дипломата си я купих на илиенци в едно с трудовата книжка и съм на 6.5 години... карам една какичка да натиска копчететата на компютУра че не ги стигам...

успех на всички...

17. Member
    Тук е от
    Dec 2001

dragosc, май наистина си на толкова и с такава диплома.

Щом още не можеш да четеш... и юнака rum не може да чете и пише, а тръгнал да се оплаква от некадърността на бТКарите

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. LAN и ADSL
    От Bvlgari във форум Мрежи
    Отговори: 7
    Последно: 22-04-09, 08:57
  2. БТК ADSL Еye
    От Delta1 във форум Мрежи
    Отговори: 0
    Последно: 07-06-08, 00:56
  3. Продавам : Nokia 8800 Desk Charger DT-8
    От Alexybg във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 25-08-07, 19:01
  4. ADSL БТК
    От Cvetanov във форум Технологии
    Отговори: 8
    Последно: 10-03-05, 23:30
  5. Драйвери за принтер HP Desk Jet 510
    От nniki във форум Общ - софтуер
    Отговори: 11
    Последно: 10-02-03, 17:04

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе