Та с какво е по-добра от браузване на стандартен html през телефон с high-speed 3G data като UMTS и HSDPA?
Та с какво е по-добра от браузване на стандартен html през телефон с high-speed 3G data като UMTS и HSDPA?
За целта трябва да притежавате телефон с i-mode браузър.
Единствено "печелите" активизация БИ-КОНЕКТ на GPRS, ама ви режат главата с ~4 кинта на мега-байт
Не разбрах само защо трябва да плащам между 0 и 6 лв. абонамент за някакви си i-mode сайтове при положение, че целия интернет ми е безплатен? Още повече, преносът на данни си е през обикнвоения gprs, т.е. не е по-бърз. Още още повече, услугата могат да използват само 3 телефона, които се намират на българския пазар - Motorola L6i, L7i и Samsung S400i - точно пък тези две марки са ми попаднали в черния списък от телефони и повече не искам да имам вземане-даване с тях Барем да бяха внесли NEC.Първоначално публикувано от Globul
Разцъках им демото на i-mode, което е в сайта на Глобул - ми кво да кажа - най-обикновен, грозен, семпъл, дървен wap! Те явно не разбират, че услугите за пренос на данни всъщност не се харчат заради огромните цени, а не поради липсата на екстравагантни технологии
Вместо да въвеждат тази технология, можеше да намалят малко цените на МОБИЛНИЯ интернет - хем е по-практично, хем е много по-популярно.
В момента такъв телефон който има I-mode браузър може да се купи само от офисите на Глобул и то с SIM карта към него
напълно съм съгласен с тебе, и може би щеше да им е по ефтиноПървоначално публикувано от XaugyTuH
Реално погледнато с нищо, но вече и глобул имат HSPDA. Заприходих една карта за лаптопа. Как ще ми се отрази на сметката е друг въпрос.Първоначално публикувано от CrossBlade
Още нещо за i-mode. Прегледах телефона L7i, подчертавам i-то, защото разликата е много добре пипнато меню (с цифрови последователности, което не е характерно за моторола), 1.3 Mpx камера, прекрасния дисплей от Шарп и тънкия дизайн, bluetooth и transflash.
I-mode предлага удобство за бързо информиране, но гърците са си направили сметката. Тия 2.50 лева на MB могат да изиграят лоша шега на всеки, които се зариби по услугата и по принцип плаща под 50 лева сметки (като мен). Не се информирах дали е възможно да се забраняват изображенията в i-mode сайтовете, защото ако не, ще се отрази негативно на портфейла. Накратко: телефонът бива, услугата - още един метод да се простите с парите си.