Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 24 от общо 24

I-mode - японска технология за мобилен достъп до Интернет

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Re: I-mode - японска технология за мобилен достъп до Интернет

Та с какво е по-добра от браузване на стандартен html през телефон с high-speed 3G data като UMTS и HSDPA?

2.  

3. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

За целта трябва да притежавате телефон с i-mode браузър.

4. Тук е от
    Mar 2006

Единствено "печелите" активизация БИ-КОНЕКТ на GPRS, ама ви режат главата с ~4 кинта на мега-байт

5. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Re: I-mode - японска технология за мобилен достъп д&

Цитат Първоначално публикувано от Globul
    Използването на услугата i-mode се таксува съобразно генерирания GPRS трафик ... Абонаментът за официалните i-mode уебсайтове варира между 0 и 6 лв. за 30-дневен период.
    Не разбрах само защо трябва да плащам между 0 и 6 лв. абонамент за някакви си i-mode сайтове при положение, че целия интернет ми е безплатен? Още повече, преносът на данни си е през обикнвоения gprs, т.е. не е по-бърз. Още още повече, услугата могат да използват само 3 телефона, които се намират на българския пазар - Motorola L6i, L7i и Samsung S400i - точно пък тези две марки са ми попаднали в черния списък от телефони и повече не искам да имам вземане-даване с тях Барем да бяха внесли NEC.

Разцъках им демото на i-mode, което е в сайта на Глобул - ми кво да кажа - най-обикновен, грозен, семпъл, дървен wap! Те явно не разбират, че услугите за пренос на данни всъщност не се харчат заради огромните цени, а не поради липсата на екстравагантни технологии

6. XaugyTuH
    Guest

Вместо да въвеждат тази технология, можеше да намалят малко цените на МОБИЛНИЯ интернет - хем е по-практично, хем е много по-популярно.

7. Тук е от
    Oct 2006

В момента такъв телефон който има I-mode браузър може да се купи само от офисите на Глобул и то с SIM карта към него

8.  

9. Тук е от
    Mar 2004

Цитат Първоначално публикувано от XaugyTuH
    Вместо да въвеждат тази технология, можеше да намалят малко цените на МОБИЛНИЯ интернет - хем е по-практично, хем е много по-популярно.
    напълно съм съгласен с тебе, и може би щеше да им е по ефтино

10. Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от CrossBlade
    Та с какво е по-добра от браузване на стандартен html през телефон с high-speed 3G data като UMTS и HSDPA?
    Реално погледнато с нищо, но вече и глобул имат HSPDA. Заприходих една карта за лаптопа. Как ще ми се отрази на сметката е друг въпрос.

11. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Още нещо за i-mode. Прегледах телефона L7i, подчертавам i-то, защото разликата е много добре пипнато меню (с цифрови последователности, което не е характерно за моторола), 1.3 Mpx камера, прекрасния дисплей от Шарп и тънкия дизайн, bluetooth и transflash.
    I-mode предлага удобство за бързо информиране, но гърците са си направили сметката. Тия 2.50 лева на MB могат да изиграят лоша шега на всеки, които се зариби по услугата и по принцип плаща под 50 лева сметки (като мен). Не се информирах дали е възможно да се забраняват изображенията в i-mode сайтовете, защото ако не, ще се отрази негативно на портфейла. Накратко: телефонът бива, услугата - още един метод да се простите с парите си.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Скорост мобилен интернет Глобул 32 кб/с !!!
    От a.petlichkov във форум Поддръжка
    Отговори: 0
    Последно: 27-02-12, 22:15
  2. Достъп до интернет със SUSE10.2
    От ViK във форум Linux
    Отговори: 25
    Последно: 04-04-07, 11:08
  3. Отговори: 12
    Последно: 13-07-06, 01:59
  4. Ограничен Интернет достъп в LAN
    От skaishev във форум Мрежи
    Отговори: 1
    Последно: 28-09-04, 13:55
  5. Отговори: 4
    Последно: 01-05-04, 16:32

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе