Благодаря на espace за бързия отговор
Ето .......ще издържа ли връзката за новите скорости за ?
БТК ADSL Tempo
10xx предварително!
Благодаря на espace за бързия отговор
Ето .......ще издържа ли връзката за новите скорости за ?
БТК ADSL Tempo
10xx предварително!
Да беше ги пояснил, за нас невежите, всичките тия термини дето си ги изпляскал в таблицата, а и не само - щях да ти ръкопляскам!
Или поне линкче към пояснения?!
etg Благодаря за отговора.10xx.Първоначално публикувано от stekyman
stekyman ам ако знаех нямаше да питам.Колкото до линк.....тази таблица излиза след като влезеш в АДСЛ рутер -а си.
Ако някой има желание може да обясни.
И на мен ми трябва паролка за да си пусна интернет на още един компютър. Ако някой е знае и има жеание да е сподели може да ми е прати на ЛС
Благодаря предварително
Ако не знаете какво да правите с настройките на модема по-добре не се хващайте въобще. DoRa , на по-новите ZTE 831 II модеми , паролата е друга
но логина е същият!Първоначално публикувано от stenly
P.S. Иначе и аз поддържам мнението на @stenly, че ако не сте наясно с настройките на модема по-добре не пипаите!!!
Нормално ли е това>>> Line Up Count 7 Просто много зачести Подсетете ме какво да направя...да сменям ли модема или ??
П.П.Някой би ли показал на ЛС пас и нейм за WiFi модемите на бтк(адсл)10xx предварително!
Пробвай "GSrootaccess". При мен вкъщи действа за моя домашен пакет.Първоначално публикувано от baibradar
Никога не съм я ползвал за промяна на настройки, а само за разглеждане.
Така като гледам разните настройки при мен, промяната на маската (например на 255.255.255.248) и разширяване на DHCP пространството (например на 192.168.1.8), ще ти позволи да си пуснеш още няколко компютъра (четири). Останалото не го пипай.
// Добавено
С такава промяна ще нарушиш договора си с БТК.
Но ако вместо да пипаш модема си сложиш някакво евтино рутерче, няма до го нарушиш.
Нищо не искам да променям Просто ми направи впечетление,че често се сменя IP-o.Погледнах в статуса на връзката през модема и Line Up Count 7 .Интерисуваме каква е причината за тази честа смяна.
Колкото до пас. нужна ми е за WI FI ruters. С този се влиза в другите модеми(адсл+2)
Интересно ми е и,че в момента Line Rate 13804 Kbps 1146 Kbps
Attainable Line Rate 13912 Kbps 1187 Kbps
а скоростта е 0.55 Мб към София .
10xx