Резултати от 1 до 5 от общо 5

Проблем с рутер!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2012

Проблем с рутер!

Здравейте,
    От седмица-две след като си взех рутер от Blizoo се оказа, че интернет връзката ми е ужасна дори в съседната стая при отворени врати!Буквално чакам по минута-две да зареди някоя страница!! В стаята където е рутера, всичко е наред, но в другатаа ... Та въпроса ми е, има ли някакви малки устроства, които се свързват посредством кабел от рутера и се слагат в другите стаи? Бях видял у една моя приятелка, че в хола им има рутер, а в нейната стая има едно малко устройство с антенка и свързано от някъде с кабел!Това е било, свързано към компютъра и', защото е той няма Wi-Fi или е свързано с рутера и само прекарва връзката към другата стая? Питам тук, защото тя не знае, баща и' го е сложил!Също така искам да попитам дали това дели връзката на броя на устройствата или връзката си остава една и съща?

2.  

3. etg
    etg е офлайн
    Administrator
    Тук е от
    Dec 2000

Re:Проблем с рутер!

Цитат Първоначално публикувано от kras_123
    Това е било, свързано към компютъра и', защото е той няма Wi-Fi
    Точно това е, т.е. не ти трябва. Виж дали се сваля антенката на рутера - ако да, виж да не е разхлабена, Ако си е затегната, потърси друга антенка. Ако не се сваля антенката може да си вземеш AccessPoint (подобно е на рутера), да го вържеш с кабел към рутера и да го закараш по-близо до другата стая или директно в другата стая. За последния вариант си потърси познат, който знае как да го направи, или някоя фирма.

4. Тук е от
    Jun 2012

ами един приятел на баща ми се занимава с компютри, ще го питам!А и ако може да ме ориентирате с някаква цена??

5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Уарлез рутера на близуто е шит.Други варианти:1 Слагаш рутера по-близо до лаптопа или обратно. 2 Опъваш лан кабел (прав,в смисъл с еднаква подредба на жичките)от рутера до компа,което е гадост,но връзката няма грешка. 3 Купуваш си свестен уарлез рутер или им надуваш главите на близу да ти сложат по-добър(силно се съмнявам,но не пречи да опиташ).

6. Тук е от
    Jun 2012

О баща ми ще ги убеди!Щом успя да убеди техниците от technomarket да му сменят телевизора с нов заради няколко изгорели пиксела, които въобще не се забелязваха!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Проблем - По-високи температури след полиl
    От axander във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 17
    Последно: 11-04-12, 02:05
  2. Отговори: 9
    Последно: 28-04-10, 08:28
  3. Пералня VIKING 616 - проблем с програматора
    От stefan_gb във форум Ремонт и сервиз - Бяла техника
    Отговори: 0
    Последно: 07-03-09, 20:17
  4. Друг модел електроспестител
    От 220voltov във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 52
    Последно: 10-11-08, 22:00
  5. Проблем със субтитри на DVD
    От tannoy във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 0
    Последно: 06-01-07, 12:58

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе