Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 71

ADSL - цени,скорости и срокове

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Хех, незнам защо си решил, че са две вазимно изключващи се понятия.

Имаме ограничение ДО 32 к.байта/сек.

Скоростта не пада под 32 к.байта/сек., тоест, постоянно с 32 к.байта/сек.

Никой не говори за НАД, аз казах, че скоростта не пада под тези граници.

В науката с цифричките, освен ПО-МАЛКО и ПО-ГОЛЯМО има и РАВНО. Мисля, че този факт си го пропуснал в стремежа си, да изопачиш думите ми

В 90%+ от времето скоростта не пада под 32кб., никъде не съм казал, че е отивала над тази граница.

И под гарантирана скорост, все си мисля, че се има предвид скоростта с която можеш да ползваш интернет при минимум 70% от трафика, който генерираш.

2.  

3. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

@Кайсо,

Съжалявам, че си е рабрал така. Целта беше да внеса яснота в понятията. Ако нещо не пада ПОД и не нараства НАД имаме "Приблизително равно на...."

4. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Шпоко, нали тука сме да се доуточняваме

Мерси все пак за поправката, защото и ти си прав, спор няма. Даже сега стана доста по-ясно всичко.

5. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Кайсо какви пари плащаш за горепосочения нет, в кой квартал, и имаш ли идея в кои квартали на Варна се предлага услугата ?

6. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

49 кинта без ДДС.

Във всички квартали.

Аз в квартала който се намирам, няма как точно да ти го обясня, щото съм малко по далече от центъра, от колкото народа във Владиславово, само дето аз съм в обратната посочка. Сиреч почти до златните

7. Member Аватара на daley
    Тук е от
    Jun 2004
    Живее в
    Варна

Кайсо, да разбираме ли, че нямаш никакво ограничение в трафика, освен в скоростта? Интересува ме и какво ти е IP-то - реално или локално.

8.  

9. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Абсолютно никакво ограничение на трфика освен скоростта разбира се - колкото моеш да дърпаш - дърпаш

IPто е такова - каквото си го поискаш. Ако искаш статично, мисля че се доплащаше 5 лева. Иначе си е реално IP, но всеки път различно.

10. Member Аватара на zayo bayo
    Тук е от
    Feb 2004

Друго много важно предимство на АДСЛ връзката:Използвайки телефонния кабел вероятноста да те тресне някоя светкавица по време на гръмотевична активност е наистина нищожна.Сигурноста на компютъра от към страна на хакерски атаки е много по малка.Последното разбира се зависи от модема които ще се ползва за връзка.Съвременните такива,разбира се според цената им,са с хардуерна защита:защитни стени и рутери.

Като цяло това е една прекрасна възможност за интернет връзка,със следната уговорка:Ако цената ви устройва.

11. Тук е от
    Apr 2002

Мерси много "Кайсо" [:D]. Знам за телефона ама всеки търговец си хвали стоката затова исках отзиви от клиент и то не във София понеже там е "другата българия" особенно що се отнася за комуникации.

От Стара Загора съм и тук БТК започва да пуска услугата. Много съм си напатил от доставчици и затова ценя най-много мнение на потребител. Ако качеството наистина е такова и тук - много, ама много доставчици ще изреват след като го пуснат. За разлика от софия тук няма HOME LAN, MAN ове и други широколентови услуги а цените които се искат тук за DSL от доставчиците са примерно 8 - 10 ПЪТИ !!! по високи от тези които обявява БТК. Така че офертата е без конкуренция. Ако support - а е на такова ниво каквото казваш това също ще е без конкуренция защото повечето доставчици се раздвижват трудно - предполагам че картинката не е много по различна от Варна.

За всички които са от София и не са запознати с условията в останалата част от страната бих искал да отбележа че дори и във София услугата да не е конкурентно способна - особенно при Lan свързанноста то за провинцията тя е БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ по скорост и цена. Просто тук цените и скоростите са нещо много различно. За сравнение ще кажа че ако искате да имате услугата: ADSL 256 която БТК предлага за 120 лв (с ДДС) от някой локален доставчик ще ви кажат такава цена че ще сънувате кошмари 1 година напред[]. Преди няколко месеца се заинтересувах и ми казах 4 цифрено число без ДДС.Мисля че коментара е излишен.

Ами дано и тук нещата са като във Варна[] и да се запазят на ниво.

И един последен въпрос как се вързва DSL -a към PC то по USB или Ethernet? И можеш ли да си избереш начина?

12. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Както си избереш - кеф ти ЛАН, кеф ти USB.

Aз лично по USBто. Мисля че е по добре, щото като съберете PCтата, да моеш да шернеш малко нет [:D]

13. Тук е от
    Aug 2002

А бихте ли ми казали как стоят нещата, при положение че искам да си пусна Whirеless в къщи след модема, защото имам Laptop с Whirеless, а и на десктоп-а да се кафа [^]

14.  

15. Тук е от
    Jul 2004

Здравейте, аз съм на АДСЛ 96+ - 49 лв. Преди няколко дена ми го пуснаха интернета, много е добре, не са гарантирани скоростите, но под 20к в БГ не ми пада, имам само един проблем и то е с дата.бг, незнам дали в самия сървър е проблема или от БТК, но е много кофти, или дърпа много бавно, или изобщо не дърпа. Писах майл до БТК (имат денонощен супорт) и те ми казаха че проблема бил в дата.бг.

Та имам следния въпрос, как мога да си разпределя нет-а и на други машини? Четох по нагоре по темата, че модема се връзва чрес УСБ или ЛАН, моя модем, който ми предоставиха от БТК, се връзва само към мрежовата карта. Казаха ми че можело модема да се настрои като рутер. Накой ако е запознат, моля да сподели

Благодаря предварително.

П.П. Който има възможност да си позволи тази услуга да не се бави ами да реже мрежовия кабел на ИСП-то си и да дава заявка в БТК (на третия ден имах нет) [^]

16. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

1. Проблема е в data.bg 100%

2. Незнам как модема ще се зададе като рутер, това ми се струва малко невероятно, имайки предвид че модема е чип който превръща сигнала от телефонна линия в твоя случай пакети за мрежовата карта, нищо повече За да си шернеш връзката ти трябва минимум още една мрежова карта и просто да си шернеш модема, така че да могат да го ползват и другите PCта от мрежата.

P.S. Аз отдавна се вързах и съм предоволен имайки пред другите услуги предоставяни в нашата китна Варна

17. Тук е от
    Jul 2004

И аз съм много доволен. Кайсо кажи ми при тебе как се смъква от дата.бг ? много е кофти при мене.

18. Тук е от
    Jul 2004

Някой да разбира на ДСЛ модемите предоставени от БТК?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. айде на новите скорости на ADSL
    От stenly във форум Технологии
    Отговори: 107
    Последно: 16-05-08, 22:43
  2. Нови, по-атрактивни скорости от bTK ADSL!
    От stenly във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 27
    Последно: 25-07-07, 15:56
  3. За любителите на високите скорости!
    От BerkStock във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 25-01-06, 23:38
  4. LAN Скорости
    От ckk_7 във форум Мрежи
    Отговори: 7
    Последно: 06-03-05, 22:08
  5. Нови, по-атрактивни цени за ADSL от БТК
    От n_nenkov във форум Технологии
    Отговори: 3
    Последно: 03-11-04, 01:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе