Страница 4 от 5 ПърваПърва ... 2345 ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 71

ADSL - цени,скорости и срокове

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

При мене си се сваля идеално на моменти, на моменти хич я няма Зависи къв кеф им е на дейтата.

А за модемите - какво те интересува точно ?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

[quote]БТК ЕАД пуска ADSL услуги

"Българската телекомуникационна компания" ЕАД /БТК/ представи новите ADSL услуги, които дават бърз достъп до Интернет.

"В България тази услуга все още не е позната и не е предлагана",

<div align="right">Originally posted by Lupus*-*23/02/2004*:* 11:32:41</div id="right">

[/quote

Вече не вярвам на АБСОЛЮТНО нищо в Бълагрия. От началото на 2001 г бях изключително доволен от ISDN.Е и започнаха пробелмите -къде БТК къде доставчик, къде провайдер.Бях към Techno link.Октомври миналата година на работа пуснах кабелен IT с голямото предубеждение/ 0т края на 1999 си пуснах в къщи кабелен нет.

Ами вначалото и на двете места беше много добре ,но с изминаването на 1- 1,5 год. започнаха проблемите. Има оправдания : " ами ......"

В къщи бях на връзка да точа от сървъра със скорост 900-1300 кБ /сек еми 1 филм около 700МБ за 4-6 макс. 7 мин.Сега съм на 70-90 кБ/сец и то в много РЕДКИ случаи.Чужди страници се зареждаха докато мигнеш/ сега не искам да говоря/

Всяко начало е добро.Големия въпрос е после ????????

4. Member
    Тук е от
    Oct 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Всяко начало е добро.Големия въпрос е после ????????

<div align="right">Originally posted by kris11*-*01/11/2004*:* 2112</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

От началото на м. май 2004 г. съм на ADSL - имам 3 служебни - в различни райони на Варна и един в къщи - до днес никакви проблеми.

Освен това забелязвам, че в БТК видимо се повиши културата и качеството на обслужването (при контакти с техни служители) - да се надяваме, че не е временно и ще става все по-добро.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Аз нямам думи. Найситна НЯМАМ думи за бтк !

На 2рия работен ден след като пуснах молба да ме вържат дойдоха в нас момчетата.

Освен, че бяха НЕВЕРОЯТНО културни, с МНОГО технически познания, отговориха на ВСЕКИ въпрос, който им дададох, бяха и екипирани с невероятна техника - лаптоп hp от най-новата и най-високата им класа. Това ми направи страшно добро впечатление.

За качеството на интернета не ми се говори, просто не мога нищо различно от `оххх малеее` да кажа []

Само ще довърша с две неща:

второто е, че.. цитирам последните думи на хората от БТК, преди да ми пожелаят най-любезно `лек ден`:

`само.. малко ни е неудобно... но сме длъжни да ви го кажем... при откраднат или изгубен модем сте длъжни да ни заплатите цената му, която е в размер на 51лв...`

Предишната фирма на която бях абонат с най-голямо удоволствие ме уведомяваше за всякакви разходи по техниката.

6. Тук е от
    Jul 2004

ами интересува ме как да си шерна интернета на други машини( не в нас, мисля и в офиса да си пусна АДСЛ) ?ако някои знае моля да ми обясни малко, разбрах че модема се настойва като рутер

//192.168.1.1

но иска усер и пасс които са неясни засега

ако има други начини моля споделете ги

благодаря.

7. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2004

Интересува ме правят ли проблеми от БТК при шерване на интернет през сървър, посредством NAT или proxy и изобщо има ли такава възможност, при абонамент "за една работна станция", както и дали има клауза в договора, забраняваща подобни действия.

Смятам да се абонирам за новата им програма "БТК ADSL 256 Безкрай" - http://www.btc.bg/news/press_ADSL.htm

и да ползваме услугата на 2-3 PC-та.

Благодаря.

8.  

9. Senior Member Аватара на breiii
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    София

И тук има инфо:

http://www.telecom.bg/services/adsl.htm

"Максимална скорост на upload (Интернет и локален трафик общо)"! Значи ли, че ако ползваш само Интернет ще теглиш с максималната скорост описана в пакета, или ги поделят примерно 128/128 (за пакета ADSL 256)?

10. Member
    Тук е от
    Oct 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Интересува ме правят ли проблеми от БТК при шерване на интернет през сървър, посредством NAT или proxy и изобщо има ли такава възможност, при абонамент "за една работна станция", както и дали има клауза в договора, забраняваща подобни действия.

Смятам да се абонирам за новата им програма "БТК ADSL 256 Безкрай" - http://www.btc.bg/news/press_ADSL.htm

и да ползваме услугата на 2-3 PC-та.

Благодаря.

<div align="right">Originally posted by foroforo*-*04/11/2004*:* 0022</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

По принцип при абонамент за една работна станция по договор е забранено разпределението на трафика на няколко машини, обаче ако си зад защитна стена не могат да те хванат. Самто шерване е елементарно. Инсталира се smal home network под WinXP и всичко е готово.

Аз известно време го шервах и без защитна стена - никой не ми направи проблем от БТК.

11. Member
    Тук е от
    Oct 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Значи ли, че ако ползваш само Интернет ще теглиш с максималната скорост описана в пакета, или ги поделят примерно 128/128 (за пакета ADSL 256)?

<div align="right">Originally posted by breiii*-*04/11/2004*:* 01:45:50</div id="right">

Ще теглиш с максимална скорост описана в пакета. Ползвам го от доста време и съм сигурен. При пакета 96/256/96 теглиш с 256 кбита в рамките на националния трафик и с 96 кбита от чужди сървъри, т.е. трафика се натрупва така, че ако теглиш от един български и един чужд сървър общият входящ трафик е 352 кбита/сек.

12. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Ето и последните новини по темата:

Карта на България с градовете, в които вече има ADSL достъп

И новите цени на услугите тук:

http://www.forel-bg.com/dl/description.xls

Благодаря на колегите от щанда на БТК на БайтЕкспо за предоставената ми информация!

13. Gadget
    Guest

Никога не бих се вързал към ADSL, щото при "куц" upload за какво ми е нет? Освен за някоя и друга фирма друго приложение няма. Не и за домашен потребител като мен при тези цени и услуги

14.  

15. Тук е от
    Oct 2003

Аз съм от Дупница и тук има цифрова централа - съответно цифрова връзка (оптичен кабел (предполагам)) до София, така че незнам какъв им е проблема на БТК да пуснат услугата и тук. Макар че ходих 2-3 пъти до офиса им тук, но нищо не знаят. А и на site-а им няма нова информация относно в кои градове се очаква/имат планирано пускане на услугата, обаждах се и на 0700 ХХХХХХ, не помня точно телефона им, но ми дадоха уклончив отговор "Ами вероятно ще стигнат и до Дупница колегите". Тук като цяло доставчиците са МНОГО ЗЛЕ ( само за сравнение 64 kbps=30 лв.), това е предполагам продиктувано и от цените на които купуват трафика тук, но и със сигурност в голяма степен е резултат на спекулация. Както и да е, не се оплаквам (или не много), интересувам се някой ако има информация кога услугата ще се предлага и тук, доколкото разбрах са я пуснали наскоро в Благоевград.

16. Тук е от
    Oct 2003

Аве хора я кажете. Сега като няма вече старите тарифи аз се прехвърлих на 256 без край ама през последните 3-4 дена нямам стабилна връзка даже през повечето време изобщо я няма. Рестартирах модема/компютъра по хиляди пъти и пинга ми до дир.бг е 800+ 50% загуба на пакети?! А да не казвам с колко свалям...

17. Тук е от
    Jul 2004

задължително ли е да се прехвърля на новите тарифи? за съм на адсл 96+ не искам да се прехвърлям, нямам никакви оплаквания

18. Member
    Тук е от
    Dec 2001

май автоматично от другия месец ще прехвърлят всички на 256безкрай,

официално новите планове са представени след началото на този месец, така че най-логично ми звучи така да направят []

И при мен нета нещо се колебае, наложи се на няколко пъти да им звъня тези дни за да ми пускат наново нета.. дано е временно.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 5 ПърваПърва ... 2345 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. айде на новите скорости на ADSL
    От stenly във форум Технологии
    Отговори: 107
    Последно: 16-05-08, 22:43
  2. Нови, по-атрактивни скорости от bTK ADSL!
    От stenly във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 27
    Последно: 25-07-07, 15:56
  3. За любителите на високите скорости!
    От BerkStock във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 25-01-06, 23:38
  4. LAN Скорости
    От ckk_7 във форум Мрежи
    Отговори: 7
    Последно: 06-03-05, 22:08
  5. Нови, по-атрактивни цени за ADSL от БТК
    От n_nenkov във форум Технологии
    Отговори: 3
    Последно: 03-11-04, 01:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе