Cerwin Vega правят строго специфични колони. Подходящи са само ако искаш чисто дискотечен звук у вас. Никакъв реализаъм - здрав джангър.
Cerwin Vega правят строго специфични колони. Подходящи са само ако искаш чисто дискотечен звук у вас. Никакъв реализаъм - здрав джангър.
А и са си порядъчно грозни , поне за мен .Нямаш ли възможност да по обиколиш в специализираните магазини за прослушване , че то каквото и да ти препоръча някой едва ли напълно ще съвпадне с твоите предпочитания и слух ?
Mного остро, много! От доста време чета в родния нет негативни мнения за тая марка, ама от тебе не го очаквах:rolleyes:Никакъв реализаъм - здрав джангър.
Нямам впечатления от тази фирма само знам че е датска а и тези на хартия ми се виждат читави ELTAX Symphony 14.3/Bl ()
Точно. При директно сравнение, нещата не са толкова черно-бели. Освен-това, скоро бях в MusicWorld и използвах случая да подрънкам на няколко хубави китари. Ми те звучат доста различно! .........![]()
![]()
gggng,като ти виждам бюджета защо не се разходиш при тия пичове http://www.pas-bg.com/ -може да купиш нещо готово или да ти направят все ще е по-добре от ширпотребата в този ценови клас.
Този пост е редактиран от VLADO 66; 20-04-13 в 13:03.
Studio Monitor SM155 еи това изникна за около 800 лв
Този пост е редактиран от VLADO 66; 20-04-13 в 22:55.
взех jbl lx 1000 но с усилователа ми denon не паснаха слаб доиде баса на усилователя ,закачих ги на този ресивер РЕСИЙВЪР ЗА ДОМАШНО КИНО SONY STR-DE315 - 20647189 | Електроника, битова техника - Аудио техника и всичко си доиде на место хубав плътен бас. С какъв уциловател биха си подхождали .