ами www.koi-sam-az.hit.bg/Pics/ не отваря големите снимки в тази галерия нещо съм сбъркал пътя ама нзн каде ???
самия хтмл файл в папка слидес неще да стигне до голямата снимка и в тва е проблема ....
ами www.koi-sam-az.hit.bg/Pics/ не отваря големите снимки в тази галерия нещо съм сбъркал пътя ама нзн каде ???
самия хтмл файл в папка слидес неще да стигне до голямата снимка и в тва е проблема ....
А къде точно е голямата снимка, щото така си я задал да е в слайдс пък я нема
ами там си е ... в слайдс и хтмл-а с нея също... иначе кода как ти се струва ?
Ти хубуу си почнал с CSS, ама защо си продължил с таблица надолу (то не че е голям зор, точно за този случай, ама нали питаш...)?
e ас питам каде е сгрешен пътя
ПИКС/
+ слайдс
+хтмл снимки
+тхумбс
+малки снимки
това е горе долу дървото
Ами .. озадачаващ ми се струва кодът. След като и двете са в една директория, защо ти е търсиш пътя сПървоначално публикувано от connect
???Код:img src="../slides/P1040681.jpg"
При положение, че хтмл-то е в тази директория не би ли трябвало само
да свърши работа ?Код:img src="P1040681.jpg"
da но не вършеше пак .... и затова пробвах да му задам по точно каде да търси ... ама пак не стана... ще върна кода в оригинал и ще пробвам да уплоадна пак всичко ... може нещо да не се уплоаднало кат хората ... въпреки,че снимките ми ги отваря като цъкна директно от сайт админа...
хихихи снимките
проблема ти е в разширенията.
смени разширенията на снимките от .JPG на .jpg и ще тръгне. *nix прави разлика между малки и големи букви за разлика от Прозорци.
П.С. редовното консумиране на марихуана води до трайни увреждания на мозъка и вдебиляване :Р
evrika ... чак сега ги видях разширенията
П.С. редовното консумиране на марихуана води до трайни увреждания на мозъка и вдебиляване :Р възможно е ... ама трябва да се провери и да се докаже
то по прицип на тази снимка тва не е трева някой да не си помисли нещо ас даже не пуша :П и не пия .... мн.