Въпросът е, че всички се хванахте за кода, а той наистина не е от значение в случая - темата е в "Дизайн и 3Д". Ако човекът искаше да пита за кода, е щял да пусне темата във "Програмиране".
Въпросът е, че всички се хванахте за кода, а той наистина не е от значение в случая - темата е в "Дизайн и 3Д". Ако човекът искаше да пита за кода, е щял да пусне темата във "Програмиране".
Нека и аз да кажа моето мнение...
Сайта е добър и с изчистен дизайн, което ми харесва.
Относно кодировката. Аз препоръчвам UTF-8. Имам няколко сайта с тази кодировка и никой никъде няма проблем с кирилицата.
Имаш проблем с фона. Задай си принудително бял фон, защото при хора като мен, които са си сменили настройките на Win фона е син. Но чесно казано това е честа грешка.
Относно името на домейна... Абе писна ми да гледам сайтове нещоси-bg.com. Що не си регистрираш български домейн или нещо от рода www.pamela-trans.com или www.pamela-trans.eu
Махни това "GSM: (088)" от контактите, че е тъпанарско и сложи кодове на стационарните телефони.
Ами това са моите препоръки.
[заяждане]То понеже всички са си родени научени. Я да видим (не визирам конкретно и само теб) хората които се исказаха така остро и нападателно какви сайтове са правили докато са се учили? Колкото до ноутпада... то софтуер и на асемблер може да се пише и даже доста по-добре се получава, но защо ли майкрософт толкова успешно си продават вижуъл студиото?[/заяждане]Първоначално публикувано от Black Adder
И за да не съм съвсем офтопик. Сайта наистина изглежда все едно е правен преди 5 години. Много добре като за начало, но самата подборка на рамки и шрифтове е хм... малко кофти изглеждаща. Конструктивна критика - удебеленият шрифт е разумно да се употребява за подчертаване на нещо, в останалите случаи си е напълно достатъчно да се ползва нормален шрифт, "тежи" по-малко. И другото което е - ми малко кофти седи този прав ъгъл в дясно и долу.
Родени научени няма, но никой не е започнал да бяга преди да пролази, да се поудари и поужули па чак след 19-20 години са метне на кола.Първоначално публикувано от fori
А тука мъдри корифей, или заядливци като някой ( ) на всяко питане за прохождане препоръчват порше
Добре си е сайтчето. Ясно, точно, видимо, без много бла бла. Какво ви пречи дали е с генератор или не. Нали за това са генераторите.