Моля за мнение за този климатик.10х
Моля за мнение за този климатик.10х
Колега dinobg1 първо: https://forum.setcombg.com/%D0%BE%D1...%B8%D0%BA.html и след това въпросите.
Благодаря dodo_pv прегледах мненията но освен ,че се споменава ,че външното тяло било 26 кг и килиматика бил от ниска серия друго не видях.
Надявах се ,че някой от съфорумците тук има наблюдения за този климатик.
А относно стаята: към 40 куб.м. вътреша една стена външна изток с изолация на стените и тавана.
Населено място Казанлък. Стаята се води детска. Миналата година се отопляваше с една духалка и беше добре.Ама духалката си гълта ток.
Климатика вече е поръчан , няколко човека ни го похвалиха и се решихме на този модел.
Все пак е 1100 лв
Един съвет за този модел е препоръчително да си платиш и тампони към монтажа.
Явно темата е пусната след като е поръчан климатика,ей така за успокоение,някой да каже една добра дума
много са 1100 лв за тая машинка .. за тая сума все още се намира 09LD ,далеч по добър избор е ..
Под нула градуса впомещение от над 15 квадрата това "климатиче" ще вижда зор, а под -7 градуса под нулата "доста зор".единственото хубаво е че в Казанлък зимата предимно е сух студ и не вали много нито сняг нито дъжд-поне това са моите впечатления от 2 зими.
Едно MITSUBISHI Heavy SRK/SRC 25ZJP-S щеше да е доста по удачен , тих и подходящ вариант за това помещение.Може и fujitsu 9 LD ако може да се намери, но съм скептик, че ще е на цена 1100 лева.
Този пост е редактиран от justify; 28-07-13 в 20:09. Причина: допълнение на пропуснати букви в думи.
От никъде.Вече 2 месец се мъча да намеря и не мога.
40m3 с изолация спокойно приятел модела е бюджетен, но ще ти върши работа зимата при мъгла и -18/20 не е замръзвал.Недостатъците са малко по шумен и мн чести дефрости.
тук в Шумен - като пазарувах Мицубишито видях че го предлагат за 1300 с монтажа ,питах имали 2-3 бройки залежали дори се позачудих за него ама вече си бях наумил да взимам МЕ .. bobovo ако наистина търсиш фирмата е Юлимекс ,в нета ще намериш контакти обади им се говорете