Ето на това му викам изпипана работа. Немците са надминали себе си за пореден път както в дизайна на Bugatti, така и в този на своята страница. НАсладете й се....[]
www.bugatti-cars.de/
Ето на това му викам изпипана работа. Немците са надминали себе си за пореден път както в дизайна на Bugatti, така и в този на своята страница. НАсладете й се....[]
www.bugatti-cars.de/
признавам че е доста добре направен - с една дума 'кефи'
Da, hubava e.
A niakoj da znaae Serien N za 3D studio 3?
www.bugatti-cars.de
nqmam dumi
prosto po-smotana trudno moje6e da byde
a ako naistina iskate da vidite profesionalno napraven sait bih vi prepora4al
http://www.fibank.bg
prosto naistina e dobre napravena
ako nqkoi ima pove4ko vreme da vzeme da se porovi malko v saita i 6te vidi, 4e navigaciqta e super lesna, vinagi znae6 kyde si, vinagi moje6 da se vyrne6 v na4aloto
abe, vaob6te, mnogo dobre si e napraven saita
razbira se, vsi4ko napisano po-gore e samo li4noto mi mnenie i nikogo ne zadyljavam da misli po tozi na4in
pc-lamer ti maitap li si pravish s tova fibank.bg
s tia gifove napravo me razbi - profesionalna rabota, nikyv profesionalen vkus v design-a, ama nikyv
a na bugatito drazneshtoto e samo toia skapan fullscreen, shte kajesh che okolo tiah se vyrti sveta
Има нещо много внушително в това света да се върти около теб, не мислиш ли?
то понякога трудно се разбира дали света се върти около теб или ти се въртиш около света, но всъщност никой не забелязва разликата
BUGATTI sa nai-skupite i nai-burzite koli v sveta (novia im avtomobil razviva skorost ot nad 415 kilometra v chas i kachva do 300 za po-malko ot 16 sekundi !!!!!!! (e vse pak ima dvigatel s 550 konia). Kakvo ochakvate da imat niakuv smeshen sait li