Ето на това му викам изпипана работа. Немците са надминали себе си за пореден път както в дизайна на Bugatti, така и в този на своята страница. НАсладете й се....[]
www.bugatti-cars.de/
Ето на това му викам изпипана работа. Немците са надминали себе си за пореден път както в дизайна на Bugatti, така и в този на своята страница. НАсладете й се....[]
www.bugatti-cars.de/
признавам че е доста добре направен - с една дума 'кефи'
Da, hubava e.
A niakoj da znaae Serien N za 3D studio 3?
www.bugatti-cars.de
nqmam dumi
prosto po-smotana trudno moje6e da byde
a ako naistina iskate da vidite profesionalno napraven sait bih vi prepora4al
http://www.fibank.bg
prosto naistina e dobre napravena
ako nqkoi ima pove4ko vreme da vzeme da se porovi malko v saita i 6te vidi, 4e navigaciqta e super lesna, vinagi znae6 kyde si, vinagi moje6 da se vyrne6 v na4aloto
abe, vaob6te, mnogo dobre si e napraven saita
razbira se, vsi4ko napisano po-gore e samo li4noto mi mnenie i nikogo ne zadyljavam da misli po tozi na4in![]()
pc-lamer ti maitap li si pravish s tova fibank.bg
s tia gifove napravo me razbi - profesionalna rabota, nikyv profesionalen vkus v design-a, ama nikyv
a na bugatito drazneshtoto e samo toia skapan fullscreen, shte kajesh che okolo tiah se vyrti sveta
Има нещо много внушително в това света да се върти около теб, не мислиш ли?![]()
то понякога трудно се разбира дали света се върти около теб или ти се въртиш около света, но всъщност никой не забелязва разликата![]()
BUGATTI sa nai-skupite i nai-burzite koli v sveta (novia im avtomobil razviva skorost ot nad 415 kilometra v chas i kachva do 300 za po-malko ot 16 sekundi !!!!!!! (e vse pak ima dvigatel s 550 konia). Kakvo ochakvate da imat niakuv smeshen sait li![]()