как като си направя страница с галерия да ми излизат снимките като я побликувам.триабва ли да давам на сиака снимка урл-то и как в хтмл формат като ги няма по отделно а като циало галерията?
как като си направя страница с галерия да ми излизат снимките като я побликувам.триабва ли да давам на сиака снимка урл-то и как в хтмл формат като ги няма по отделно а като циало галерията?
Има разни програми от рода на WebAlbumCreator и т.н. прави наготово всичко.
Kупуваш си някое от многобройните списания със софтуер и като си харесаш програма потърси в нета дали случайно няма код за нея, за да си я регистрираш [].
защо не използваш някое готово script-че мисля че може да се получи много ефектно(някое slide-show).Успех в начинанието[]
на мен проблема ми беше,че на сека снимка трябва да се даде урл но в галерята на фронпеидж нестава,аз го направих с cuteHTML и Dreamweaver MX и стана
Photoshop може да прави галерии, за Фронт Пейдж ти трябва сървър със неговите си разширения за да ти бачкат повечето компоненти (не съм сигурен дали галерията е между тях)
да затова си направих галерията на Dreamweaver MX,както и целия сайт
Ммм, Photoshop-ските галерии са наистина удобни, ако не ти се занимава с глупости. Само трий мета-таговете, да не се излагаш []
GATER, може ли един въпрос: като имаш Dreamweaver, защо изобщо се занимаваш с FrontPage? Разкарай го и си работи с истински софтуер, не с изцепката на M$.
От къде е тази злоба към Фронта на Майкрософт.Аз опитах да направя нещо с него и май се получи,немога да бъда недоволен.
http://www.hotelodesa.hit.bg/Може би за любители върши работа???