Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 17

Kамера - входове/изходи

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Kамера - входове/изходи

Имам служебна камера Панасоник GS12 мисля, беше. Има AV изход и USB.
    Интересува ме този AV изход може ли да ми послужи да свалям заснетия на лентата (касетката) филм?
    USB изхода е за сваляне на данните от CF т.е. снимките.
    AV изхода е за да работи като real-time камера, но не ми стана ясно как и дали е възможно да сваля и/или маниполирам записания филм на касетката.

2.  

3. silverfox
    Guest

Re: Kамера - входове/изходи

Трябва ти тунер или видео кепчър.

4. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Tази информация от касетката мога ли да получа достъп до нея през входовете или не?
    Ако не е възможно за какво са ми тези входове?

5. Member
    Тук е от
    Jun 2001

през AV тата може да сваляш само чрез VIVO или тунер аналогово,и нямаш достъп до касетата,като едно време видеотата пускаш камерата да възпроизвежда и на компа записваш,обаче гледам има FireWire,ако нямаш на компа такава платка си купуваш ,струва 10 тина лева,тогава сваляш цифрово и имаш достъп до касетата,тогава от софта управляваш камерата

6. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Купих FireWire платка, но възможно ли е да получа достъп до данните в касетката.
    По точно, как да направя инфото от касетката на DVD или CD?

7. Member
    Тук е от
    Jun 2001

Цитат Първоначално публикувано от ru-boy
    Купих FireWire платка, но възможно ли е да получа достъп до данните в касетката.
    Най най най лесния начин е NeroVision Express ,дръпни си я и като пуснеш програмата...няма начин да не разбереш ,обаче не е най добрия този начин

8.  

9. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Adobe Premiere, Ulead Video studio, ili нещо подобно. Първо сваляш касетката на харда - най добре в DV формат (през FireWire-to) и след това си го обработваш както и с каквото искаш.

10. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Заедно със PCI платката на FireWire (50 лв.) ми дадоха и диск със софтуер Ulead Video Studio с код за регистрация.
    Проблема ми е - как да сваля касетата на харда!!! как става това нещо?!?!?!
    Другото ми е ясно.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Това става само през FireWare порта (IEEE 1394). Ако наистина това ти е модела на камерата, той се намира под едно гумено (или подобно) капаче отпред, от дясно на камерата, под презрамката за ръката. Много куцо място. По-добре свали презрамката, по-лесно ще ти е.
    След като го намериш, бучни кабела, който би трябвало да си получил с платката. Стартирай Ulead-а и включи камерата. Софтуера би трябвало да си я познае и да ти даде прозорец с контролите за камерата (play, stop, fwd, etc.).
    Амиии... после следвай инструкциите (или хелпа) - сваляне, редактиране, рендване, запис и т.н.

12. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Направил съм всичко това преди да пусна темата.
    Вероятно аз пропускам нещо, но искам да имам през компютъра достъп до филма записан в касетата. Това как става?

13. Member
    Тук е от
    Jun 2001

Направил съм всичко това преди да пусна темата.
    Вероятно аз пропускам нещо, но искам да имам през компютъра достъп до филма записан в касетата. Това как става?
    значи щом е DV камерата нямаш достъп до камерата (вътре в нея) можеш да свалиш филма и да си го бъзикаш в компа

14.  

15. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Kакво разбираш под "достъп до филма на касетата"? Ако имаш предвид нещо подобно като достъпа до файлове на хард диск, сори....
    По принцип достъпа е това - даваш "Play" prez програмата, камерата тръгва и инфото се сваля на компа. Аз поне за друго не съм чувал. Виждал съм камери на които можеш да правиш програма (монтаж) за да сваляш определини сцени, които ги маркираш предварително и след това се записват (свалят в определета последователност), но това беше на аналогови камери. При цифровите според мен си губи смисъла, след като може да бъде направено по много по-лесен начин, след свалянето на информацията.

// Ако камерата е с хард диск, тогава имаш достъп до отделните сцени (файлове).

16. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Доколкото разбирам нямаш проблеми със свалянето на филма от касетата и обработката му на компа,а искаш да го манипулираш още на касетата,преди да си го свалил,нали ? Хитро, но мисля,че не е възможно.

17. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Записвам филмче от, примерно, 10 минути на касетка. Как този запис (от касетката)може да се "прехвърли" на харда на компютъра? Каква е технологията?

18. Member
    Тук е от
    Jun 2001

коя програма си избра за запис ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Именуване на входове-проблем
    От nilro във форум Аудиотехника
    Отговори: 2
    Последно: 01-03-14, 15:32
  2. Замяна на ефирен аналогов тунер - с цифров...проблем с изходи и вход.
    От doxr във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Последно: 10-05-13, 02:01
  3. Отговори: 2
    Последно: 11-04-13, 22:18
  4. Jamo 606 в кои входове се вкарват кабелите
    От valka_pone във форум Аудиотехника
    Отговори: 1
    Последно: 11-09-12, 12:53
  5. DVD player с AC-3 decoder и 5+1 изходи
    От barev във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Последно: 27-12-07, 19:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе