Re: Sony Cyber-shot DSC-W80
Мнения за Sony DSC-T20???
Имам по старият модел W50 . За аматьорски апарат става, ако искаш мога да ти пратя снимки да видиш за какво става дума.
Ако не те затруднява ми прати e-мейла ми е: plamen78@abv.bg
Разгледай какво предлага Canon в този ценови диапазон. При Sony има доста забележки относно шума в снимките. Убеден съм, че с който и да е Canon в този ценови диапазон няма да имаш никакви проблеми !
Виж тази тема - http://forum.setcom.bg/index.php/topic,34492.0.html .
PowerShot A570IS - 385 лв.
Мисля , че е добър.
колега имам точно този апарат, и мога да ти кажа че съм адски доволен от него. Кажи точно какви снимки искаш да ти пратя имам и от новогодишната нощ, но понеже са по 1-2-3МБ не искам да ти пращам случайни.
Ако очакваш да правиш снимки на заря като професионалистите и със Сонито няма да си много доволен :)
Сонито ми допадне защото е компактен. Канон А570 е добър фотоапарат но е доста дебел. Има ли някой впечатления от Никон S 200, S 500, S51? Сравнение с Сони W80...
Колега пак ти казвам, кажи какви снимки те интересуват:
- летни на море
- летни на планина
- в затворено на тъмно
- нощни без светкавица
- зимни
- от пещера
последните 4 мога да ти ги пратя от Сони W80, Nikon S500 и D80.
НЕДЕЙ ВЗИМА СОНИ.ИМАМ СОНИ ДСЦ-W7- Аха да мръднеш наистина лекинко и бааааааам размацана снимка.Всеки който се занимава професионалко с фотография ще ти каже - Canon и Nikon.
Глупости! С всеки апарат (при еднаква скорост на затвора) без оптична стабилизация всяко мръдване води до размазване на снимката. А и тук не говорим за професионална фотография, а за джобно апаратче.
И аз имам този модел на СОНИ с 2ГБ карта и мога да кажа, че прави много добри снимки и перфектни клипчета!!!! Да не говорим за цената му в момента от 389 лева, за тези пари няма нищо по-добро в момента :god
bobeno, дай няколко снимки и клипчета да ги сравним с моите от canon 570is, че ми стана любопитно....
http://78.159.133.142:81
Ето ви линк, постарал съм се да има почти всякакви
EDIT: всички снимки са правени с W80, сега ти добавям и един две клипчета.