GMIR, Не искам да се заяждам, но с подобни снимки на твое място не бих се гордял. Препоръчвам ти да снимаш сватби с по-високи скорости на по-отворена бленда, кадрирай и избирай подходяшият ъгъл,нямаш нито една правилна композиция, за баланса на бялото да не говорим, използвай правилно светкавицата, не си разваляй фотографиите с тия измислени рамки (добрата фотография няма нужда от рамка) и наистина повечето снимки нямат детаил (изглеждат си направо gsm-ски). Това с моторизираното тяло на канон не го разбрах, надявам се, че ти си го разбрал, прочети малко за моторите в телата и се самосезирай Канон д500, както си писал по горе наистина няма, моделите на никон са с "Д" преди цифрите, при канон е след! Ще кажеш. че си се объркал, но аз не познавам някой колега фотограф, който ги бърка, сещай се! Ще ми е интересно ако постнеш сайта си във фотофорум, там как ще реагират колегите. Голям цирк ще е. А приятеля ти най-вероятно си е продал подаръка никон понеже оборудването му е канонско и няма как да ползва никона с него.
Извинявам се, но снимките ти на фона на самооценката ти на професионалист ме провокираха да пиша! Извинявам се и за спама на съфорумците!
Относно темата: Въпреки, че снимам с канонска техника смея да твърдя, че д90 е по-добро тяло от 500д. Никон обаче държат по-високи цени на обективи, а относно гаранцията- на такъв клас техника почти не е необходима, това не се разваля често.
Пожелавам късмет на автора!