Резултати от 1 до 3 от общо 3

Моля за помощ. Проблем с Samsung ES65

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member Аватара на b.shterev
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Пловдив
    Мнения
    144
    #1

    Моля за помощ. Проблем с Samsung ES65

    Извинявам се, но и аз имам малък проблем така да се каже с нов фотоапарат. Марката е Samsung ES65 - всъщност ми подариха ваучер за покупка от Техномаркет и реших да направя подарък на приятелката си. Както и да е...проблема е следния. Апарата е на няколко дена и работи много добре - снима много добри снимки и видеоклипове, които спокойно си ги гледам на компютъра и ми харесва. Само, че днес реших да кача една снимка в един сайт и...проблем. На въпросния сайт (за търсене на работа е ) си качвам без никакви проблеми снимки снимани с моя или на приятелката ми телефона, но снимки снимани с апарата така и не може :rolleyes:. Опитвах през различни браузери, различна големина и пак не става, въпреки че са винаги един и същи формат JPG, както и снимките снимани с телефоните. Писах си дори няколко емейла с представители на въпросния сайт, пращах им снимките и те ми ги връщаха преработени според тях, но пак нямаше ефект. Зададох фабрични настройки на фотоапарата, но и това не помогна - може ли да ме насочите какъв ми е проблема и защо всякакви снимки снимани с телефон се качват, а с този фотоапарат не могат, след като са една и съща големина и формат. Имам ли проблем с този апарат или нещо друго ми убягва?????
    Само да спомена, че пробвах и от моя компютър и от един лаптоп с лицензионна версия на Windows, с различни браузери, какво ли не, но няма оправия.
    Това което забелязах при свойства на снимките е, че тези "проблемните" са с режим на измерване - шарка, а тези от телефоните, с които нямам проблеми, са с режим на измерване - центрирано претеглено. ????
    Благодаря ви предварително и се извинявам, ако темата не е за тук.

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Aug 2009
    Мнения
    527
    #2

    Re:Моля за помощ. Проблем с Samsung ES65

    ако ти е наложащо върху стара снимка JPG от телефона копирай и наложи и оразмери с фотошопа новата от апарата и я сейфни пак като JPG. По този начин се приемат параметрите на старата и няма да има проблем при изпращането.

  4. Junior Member Аватара на b.shterev
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Пловдив
    Мнения
    144
    #3

    Re:Моля за помощ. Проблем с Samsung ES65

    Цитат Първоначално публикувано от GMIR
    ако ти е наложащо върху стара снимка JPG от телефона копирай и наложи и оразмери с фотошопа новата от апарата и я сейфни пак като JPG. По този начин се приемат параметрите на старата и няма да има проблем при изпращането.
    Мерси за пояснението, но за всички ли снимки така трябва да процедирам - и всъщност не съм работил с фотошоп и да си кажа честно си нямам на идея как се процедира и какво се прави. На средна възраст съм и вече доста години работя по цял ден с компютри, но досега не ми се е случвало подобно нещо - явно вече изоставам с материала
    Това ли е единствения начин или има и други при които да не се налага толкова преправки за едни снимки - при други цифрови фотоапарати не ми се е случвало.
    Мерси много, че се отзова по моя проблем.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Моля за помощ за smart дистанционно на samsung f6400
    От Nikola Kolev във форум Samsung телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 14-04-14, 16:38
  2. Моля за помощ за избор на звук за ТВ Samsung UE32F6510
    От alex78 във форум Аудиотехника
    Отговори: 9
    Последно: 05-02-14, 09:58
  3. Отговори: 2
    Последно: 18-06-13, 19:11
  4. SAMSUNG U600 - Моля за помощ
    От soon във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 0
    Последно: 13-09-11, 12:24
  5. Проблем,моля за помощ
    От raikonen във форум Мобилни устройства
    Отговори: 13
    Последно: 03-04-11, 21:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе