Извинявам се, но и аз имам малък проблем така да се каже с нов фотоапарат. Марката е Samsung ES65 - всъщност ми подариха ваучер за покупка от Техномаркет и реших да направя подарък на приятелката си. Както и да е...проблема е следния. Апарата е на няколко дена и работи много добре - снима много добри снимки и видеоклипове, които спокойно си ги гледам на компютъра и ми харесва. Само, че днес реших да кача една снимка в един сайт и...проблем. На въпросния сайт (за търсене на работа е ) си качвам без никакви проблеми снимки снимани с моя или на приятелката ми телефона, но снимки снимани с апарата така и не може :rolleyes:. Опитвах през различни браузери, различна големина и пак не става, въпреки че са винаги един и същи формат JPG, както и снимките снимани с телефоните. Писах си дори няколко емейла с представители на въпросния сайт, пращах им снимките и те ми ги връщаха преработени според тях, но пак нямаше ефект. Зададох фабрични настройки на фотоапарата, но и това не помогна - може ли да ме насочите какъв ми е проблема и защо всякакви снимки снимани с телефон се качват, а с този фотоапарат не могат, след като са една и съща големина и формат. Имам ли проблем с този апарат или нещо друго ми убягва?????
Само да спомена, че пробвах и от моя компютър и от един лаптоп с лицензионна версия на Windows, с различни браузери, какво ли не, но няма оправия.
Това което забелязах при свойства на снимките е, че тези "проблемните" са с режим на измерване - шарка, а тези от телефоните, с които нямам проблеми, са с режим на измерване - центрирано претеглено. ????
Благодаря ви предварително и се извинявам, ако темата не е за тук.