Не ми се мисли какво ще става,дано да не се стига до там че е тогава ще я втасам.Първоначално публикувано от glowndark
Не ми се мисли какво ще става,дано да не се стига до там че е тогава ще я втасам.Първоначално публикувано от glowndark
Ами единия вариант да не се стига до там, е да забравиш всички тези камери и глупости и да и организираш една вечеря на свещи примерно
Или още по-добре едноседмично пътуване с нея...
Парите които искаш да даваш за камери са горе долу същите...
Каквото и да видиш на тази камера, моят съвет е да поговорите като хора.
Премълчаването не решава истинските проблеми, а напротив - задълбочава ги!
Колега, ако не си готов да сложиш край на връзката си при евентуално разкриване на изневяра, по-добре на рови и не я "хващай". Ако това в което се съмняваш е истина и ти го разбереш със сигурност, то с връзката ви е свършено за винаги не зависимо от това дали ще се разведете. Жена със семейство и дете не почва такава авантюра без нищо. Потърси проблема между вас и го реши. В добрия случай ще ти остане смътният спомен за съмненията ти.
искам да спомена и една друга алтернатива, която колкото и да е алтернативна и радикална на пръв поглед, на втори има друг вкус
това, че си ревнивец почти предопределя реакцията ти, но една тройка току виж се оказала решение на проблема![]()
Бе само да не е македонска...Първоначално публикувано от gnf
П.С. видове тройки
Да ти кажа отчасти ще е македонска,а за съветите почвам да се замислям за тази камера.Първоначално публикувано от Kasap
Колеги, това което наистина ми харесва в този форум е че човек може да получи редица ценни съвети. В най-широк кръгозор от човешкото битие![]()
Ако още държиш на такава камера мога да ти дам една за 15лвПървоначално публикувано от IGI29
- няма нужда да се ръсиш 65.....
[img width=800 height=600]http://pat.rutil.net/Forum/sell/img02.jpg[/img]
По-важно е да си наясно какво ще правиш ако подозренията ти са верни! ....дали си струва да се знаят някой неща?
Ако много държиш да провериш дали има нещо - насочи се към телефона - ще ти даде повече информация от камерата!
Не ги слушай тия сеирджий,земи си камера и виж за какво става дума,иначе положението ще става все по-зле,ако е толкова нагла да го води и у вас не ми се мисли!
IGI29, Има една много хубава мисъл: "Хайде да не се дебнем, че ще се хванем!"
Ако искаш да се хванете, направи го. Но ако искаш да задържиш тази красива жена, не я следи, а и дай малко свобода. Предполагам я подтискаш с тази твоя ревност и я обсебваш. Вземи направи нещо вместо нея - наготви, почисти, купи и нещо което тя иска, но не си го позволила до сега. С две думи - Поглези я!
и само да допълня - погледни и себе си (и в ретроспектива, и в перспектива) : не си ли гледал встрани и гарантираш ли, че няма да погледнеш, че да й търсиш мъхна на нея?
P.S. ако някой ме пита как пък се сетих за думата "мъхна", не мога да отговоря![]()