Такааа, да си кажа и аз моите проблеми
Дано да съм оцелил раздела, макар че видях подобни теми.
Не само в Блгария, но и в Европа има завистливи хора.
Искам по някакъв начин да да поставя охранителна камера срещу вандализъм на автомобила ми. За сега минах само с откъртено стъкло на шофьорското огледало. Бях се насочил към HikVision въртяща камера, понеже от прозореца мога да наблюдавам почти цялата улица, аз съм посредата някъде. Не става, защото закона не позволява да наблюдаваш чужди хора, имоти, автомобили и т.н. Та се сетих за камера поставена вътре в колата с 360 градуса изглед или две по 160-170 градуса може би. Ще я ползвам само когато ме няма, не трябва да е вързана он-лайн за директно предаване и не ми трябва да я ползвам за регистратор в движение, което означава, че не трябва да е прикрепена към стъклото постоянно. Евентуално някава стойка на задната седалка или между подглавниците на задната облегалка, ще свърши работа. Другото което ми се иска е да има слот за външна памет над 128 гигабайта и да има издържлива батерия, защото слотовете за запалки нямат постоянен ток когато е заключена колата. За бюджет не съм се ориентирал още, защото това което искам може би не съществува. За HikVision-а бях се насочил към нещо от порядъка на 250-300 евро, така чеее....
Ако не става ще стискам зъби те така. Поздрави и Честита нова година на всички.