кач пара, ше струва такой чудо?
Аааааа извинете! Забравих, че трябва да е Самсунг за да струва ! Между другото преордъра му започва на цена от 499 долара за японска механика. И определено изглежда добре за разлика от разни други ....
MSW 115 METAL
$499 USD
- Kairos Smart Watch Components
- Miyota Japan 82S7 Movement
- Choice of 1 Leather/PVC Band
- USB charging cable
with magnetic connector
- Estimated delivery:
December, 2014
PRE-ORDER NOW
MSW 115 Gold / b
$649 USD
- Choice of Gold or
All Black color- Kairos Smart Watch Components
- Miyota Japan 82S7 Movement
- USB charging cable
with magnetic connector- Estimated delivery:
December, 2014
PRE-ORDER NOW
SSW 158 M
$989 USD
- SOPROD A10BV-2 Swiss Movement
- USB charging cable
with magnetic connector- LIMITED – 2000 UNITS ONLY
- Estimated delivery:
March, 2015
PRE-ORDER NOW
SSW 158 Gold
$1199 USD
- SOPROD A10BV-2 Swiss Movement
- USB charging cable
with magnetic connector- LIMITED – 1000 UNITS ONLY
- Estimated delivery:
March, 2015
PRE-ORDER NOW
Този пост е редактиран от stenly; 20-05-14 в 11:56.
най ме кефи, швейцарската му механика, а и дизайнът е просто изключителен. Е такова нещо, много повече би ме впечатлило, от колкото тия пластмасови електроники, дето са по на горе в темата.
аз и на японската съм навит като градински маркуч.
Не, не трябва да е Samsung.
Но практиката показва, че ако е Samsung, то излиза на пазара и е достъпно за закупуване.
А ако не е или въобще не излиза, или стига до преордер и фалит или максимум добива популярността и разпространението на YotaPhone да кажем.
Извинявай... свръхнеизвестна компания с неработещ сайт (има 2, единия е правен от дете на 10 години, другия не зарежда, линковете ти за преордер също не работят) анонсира свръхтехнологично чудо, комбинирано с вековни традиции.
Ше ме извиняваш, ама това Кайрос не е Вачерон Константин, че да погледна на клипчето като на нещо действително...
Отделно, цените са нереално ниски, не видях данни за материал на корпус, стъкло - несеризона работа, но няма спор - красива.
@крис
еми може да ползват автоматиката на Сейко 5. Която се е доказала на пазара, от близо 40 годни. Въпреки, че не се брой, за Сейко и я няма в никой от каталозите, на марката. Имам предвид цените
Като дизайн ми харесва Мото 360 - https://moto360.motorola.com/
Никой вече не се съмнява, че и Microsoft подготвят своя smartwatch.
Най-новите интересни слухове за него:
Очаквайте страхотен ход от редмъндския гигант - освен с Windows Phone смартфони, умният часовник на Microsoft ще е съвместим и с iPhone, и с Android телефони. Без съмнение, това ще повиши интереса към очакваната джаджа.
Сладури , всичките изведнъж се разбързаха![]()
не знам. Ама аз ли почвам да мразя цветовете на апле или те стават последно време от грозни, по грозни?
Идва ли края на затлъстяването в САЩ - Повече от 10 сензора, следящи за физическото ни състояние се очакват в бъдещия iWatch на Apple - SetCombG новини
Има даннни за успех iWatch. Комбинацията от богати сензори за физическо състояние, добър дизайн и избор от модели няма как да не е печеливша, независимо от цената.
С другата верижка ми харесва повече -
moto360-hed1.jpg